Gyomor bypass lefogyásra (beszélgetés)
Sziasztok! Fel lehet engem is írni a műtéti listára bibibi :) múlt szerdán voltam Veszprémben. Háát egy tünemény az orvos, nekem nagyon szimpi.
Június 27re kaptam időpontot, jó messze van :( de megbeszéltük, hogy felír a beugrós listára. Azt mondta 5en vannak előttem....
Szia Meri, Te voltál már konzultáción? , vagy most érett meg az elhatározás?
Bármelyik is üdv itt😄
Szia
Baypass volt a férjemnek és nekem is az lesz kedden délelőtt 😘😘jol van -15kg meg mindig leves és fehérje kicsit higabb állapotban,
Elvileg jövő héten pepeset is ehet joghurtot kefirt az már jobb lesz ez a folyadék diéta ez komoly de ezt vállaljuk 😘
Szia!
Hogy vagy, milyen érzés 3 héttel a műtét után, hamar felépültél, vannak fájdalmaid, mennyi idő után kellett felkelned, mennyit fogytál már, van-e hányás, stb. stb. stb...?????? :)
Remélem Kisiza nem csuklik, mert annyit jár a fejemben. Holnaptól új élet Neki is 😊
Drukkolás van!!!!!!
Az a helyzet, hogy mivel ugyan abban a cipőben járunk kivéve,hogy Nekem 1200km a távolság és családdal cuccokkal mindig autóval megyünk, pont ezért, hogy ne legyünk autó nélkül.
Én még utolsóidős terhesen is végig ültem az utat és semmi gond nem volt. Az orvos akkor azt mondta, álljunk meg 2-3 óránként. Átmozgatás esetleg egy kompressziós zokni, én bevállalnám, de tény mindenki más. Főleg ha nem egyszerre nyomjátok le akkor még jobb.
Koszi a vàlaszt.
Mostanaban azon gondolkodunk a párommal, hogy nem repulovel hanem autoval mennénk haza mivel elég hosszu idore mennenk igy konnyebb lenne cuccolni is.
Mi a velemenyetek az autoval valo hosszu utazasrol (3000km) mutet utan 3 hettel? Persze nem en vezetnek es meg is allnank ejszakara valahol illetve valoszinu komp-ut is lenne utkozben ahol szinten alvos kabint kap az ember.
A mutetre valo utazashoz Debrecenbe meg onnan haza + varratszedesre vissza gondoltam jobb lenne ha lenne velunk egy auto igy nem kene szivesseget kerni mindig az autoval rendelkezo csaladtagoktol.
Szerintetek hogy viselnek egy ilyen hosszu utat?
Kisiza kitartást!!!!
Minden ok lesz, nagyon szorítunk Neked:-)
Kedves fórumozók,
Már csak 48 óra a mütétemig, ezért most búcsúzom. Vár még egy repülöút Budapestre, majd a Vasas dr és csapata a bypass mütéttel hétfön a Duna Medicalban. Csak azután jelentkezem ha kiengedtek a kórházból, tervek szerint szerdán.
Izgulok, na.
Sziasztok! Én csak megosztottam a hírt, hátha valaki elszeretne jönni. Én biztosan ott leszek! amúgy a korábbi Baypass Klubról vannak felvételek a honlapon. Nekem nagyon tanulságos volt. Sok nyilatkozatot meghallgattam,olyan emberektől,akik már túl vannak a műtéten és nagyon pozitív a tapasztalatuk. Még én is előtte állok . De majd az új évben :-) Január 3-án Veszprémben kezdődik az új életem. A honpal, ahonnét sokat olvastam:
További ajánlott fórumok:
- Kb. 1, 5 hónapja tartó szűnni nem nagyon akaró gyomorfájásra milyen nem orvosi alkalmazások léteznek amitől jól de legalábbis jobban leszek?
- Voltál-e már gyomortükrözésen a gastroenterológián?
- Volt már v.kinek gyomor vagy végbél tükrözése?Tapasztalatok?
- Ha már végképp semmi nem segít, végeztetnél gyomorgyűrű műtétet?
- Az én gyomor bypassom
- Bypass és Sleeve gyomorműtét tapasztalatok