Gyomor bypass lefogyásra (beszélgetés)
Hu ez egy jo kerdes erre en is nagyon kivancsi vagyok. :) neked mikor lesz es hol? :)
Fiuk lanyok leirna legyszi valaki hogy mutet utan milyen vitaminok kellenek es mennyit kell szedni beloluk? Gondoltam berendelek parat meg mutet elott es nem szeretnek rosszat vagy keves tartalmut venni. Koszonom elore is.
Csaba legyszi ne csinald ezt, szuksegunk van rad, nagyon sokunknak segitesz, inspiralsz. Olyan jo latni a te sikereidet is.
Csaba légyszi gyere vissza!!! Inspiráló és példamutató a hozzáállásod ehhez az élethez és másokhoz!! Én is jeleztem csicsi megjelenésekor,hogy nem korrekt amit csinál,mert vele több,mint egy éve történt az állítólagos probléma,mégis Mónika halála után kezdett csak itt észt osztani,előtte hallgatott,végigolvasta a dicshimnuszokat,mégse lépett elő és ő nevez bárkit is gyávának...Csak akkor kicsit le lettem dorgálva:D Gyere vissza!!!! Légyszives
Imadom hogy ti vagyok. Sok hasznos tanacsot olvastam mar itt es rengeteg sikerstoryt lattam. 😊😚❤
Csaba legyszi ne csinald ezt egy ilyen miatt. Te tenyleg nagyon sok ember lelkipillere vagy. Koztuk az enyem is. Ha ennyire retteg a mutettol meg a komplikacioktol akkor nem kell megcsinaltatnia csokolom... Amikor en mentem Mohosdokihoz idopontert en csak azt lattam hogy ez az utolso eselyem arra hogy olyan eletet elhessek amire vagyok nyilvan mindenki fel a komplikacioktol. De amikor mar az ember annyira ketsegbe van esve kicsit szarik ra. Mint en. Jo mondjuk Debrecenbe en se menten volna szivesen az olvasottak utan. Amugy Nevetseges az is hogy itt vagyok 25 evesen es ezt latom utolsó eselynek a normalis eletnek. Sot mar tini koromba errol almodtam amikor meg csak neztem hogy amerikaba csinaljak. Ha tudtam volna hogy mar van itthon is reges reg belevagtam volna. Nem is almodtam rola hogy valaha nekem lehet ilyenem. Azt hittem orokke elhetek ebbe a testbe zarva amiben nem vagyok boldog. Mert hiaba jartam igy is heti 3x-4x konditerembe annyit ertem el vele hogy szepen viszonylag formalodtam feszesedtem de a kiloim nem nem memtek le. Ez mogott rejlik a pajzsmirigy problemam es lelki dolgok is persze egyarant. Hiaba mondjak nekem az emberek h csinos vagyok szep az arcom. Nem vagyok igy boldog. Iszonyat naiv is vagyok :D en is felek a mutet miatt mint barki mas. Ez normalis. De ha valaki ennyire elszant.... szoval ertitek a lenyeget remelem es nem lett nagy katyvasz az egesz. :)
Kedves Csaba! Te itt nagyon sok embernek segítesz, köztük nekem is! Jó látni a képeidet, inspirálóak. Ne arra az egy emberre gonolj, hanem ránk több százunkra. Remélem, mi leszünk a fontosabbak és újra látjuk a képeidet is! 😄
Nem kekk mellre szívni. Ilyen retardáltak mindig vannak....
Tessék szépen lesz...ni, és itt maradni, segíteni az újaknak.
Pont ilyen csiccsi félék miatt befejeztem az írást. Képeket levettem nehogy visszaeljen vele valaki. Kérem forduljatok csicsihez majd ő megmondja a tuti....névnélküli emberek világa ez....meg a valasz,hogy hova tünnek a reģi műtöttek
Beszari az anyukád pi.sája. tele van a tököm az ilyen szarkeverő emberrel főleg egy fórumon név nelkül megbúvókról mint te. Csináltál egy facebokos oldalt szintén név nélkül ahol majd szépen lehet vádaskodni meg mocskolódni. Sokan ha tudták volna? Mit? Hogy komplikációk léphetnek fel? Ehez mi kell,hogy felfogd 4 elemi iskola? Ha valaki belevág egy ikyen műtétbe mindennel számolni kell és ha még olvasta is mik léphetnek fel műtét közben vagy utánna. Mit tudunk a halálesetről? Nagy szart mert csend van majd írnak ha lehet......ez mi? Mindenki csak találgat pedig egyenes beszéddel sokmindent megoldhattak volna....nekem gondom volt a gyomorgyűrűvel...írjam le,hogy pesten miután kifizettem a 4000 € úgy szartak rá ahogyan csak lehetet....utógondozás nincs...minden nyeletésnél volt röntgen és mégsem vették észre,hogy be van tokosodva....sosem titkolództam mindig is egyenes ember voltam erre jösz te nicknév alatt és megvádolsz? Ki vagy te?
Csaba! Képzeld el van gondolkozva!!
Szerinte mi mögöttünk nincs Ügyvéd??
Ez a baj hogy sok az olyan (már bocs) "beszari" ember mint te! Aki szabdaltatja magát!
Olvasd csak vissza a múlt heti kiírásomra a válaszokat!
Hányan mondták azt hogy ha ezt tudta volna! Ha neki ezt mondták volna!
Na ez elvakúltság? Ostobaság? Vagy mi?
Műtét előtti napon lehetett reggelizni, ebédre csak könnyű leves, utána kaja semmi, inni este 8-ig utána azt sem.
Szia Szilvalekvár!:)
Konditerembe járok, 2 hópos kontroll után kezdtem el járni, már szerettem volna előbb, de gyenge voltam, fáradékony, DE minden nap sétáltam addig is, amennyi jól esett.
Most gyalogolok emelkedőre 30 percet és súlyzózom, az első alkalomtól így edzem, fokozatosan terheltem magam, már nagyobb súlyokkal dolgozom, mint műtét előtt.
Figyelj magadra, megerőltetni magad nem érdemes.
A hajam egy hónapja, 4 hónaposan kezdett hullani sajnos, ez az egyedüli negatívum, amit mondhatok.
De jó Nektek ,ti mâr tul lesztek mire én megyek.Szoritok Nektek.
Ha szerencséd lesz,hàtha valaki lemondja,és előrébb kerülsz,én pl igy jàrtam😉
sokat nem tudok már tenni..
Ezek nagyon profik biztos rendben lesz minden
Hát az biztos nem lenne jó
vagy 7 után jön ki..nem biztos,hogy örülnének neki.
Szia! Köszi a válaszod. Tegnap felvettem a kapcsolatot velük. Május végén konzultáció, esetleges műtét ősszel.
Szerintem igyál meg egy fél liter miravizet 1-2 óra alatt kihajt beőled mindent
Akkor te hamar túl leszel rajta! Fel a fejjel! Gondolok rád!
Valaki írta itt hogy evett a mütét előtti napon annyi volt hogy utánna ment a hasa
én 2 hete voltam kb,nem emlékszem,hogy mondták volna
Nekem is mondta az aneszteziológus hogy előtte való nap csak folyadékot lehet fogyasztani!
én úgy emlékeztem,hohy lightos kaját lehet...
Tehát röviden : az altatóorvos dokinô mondta, hogy műtét előtti nap már semmi kaja, semmi rostos folyadék(tej, gyümölcslé), csak tea és víz. Én kisírtam még egy reggeli kávét és utána csak víz. Nem is voltam éhes, agyban már annyira a műtéten voltam.
Műtét utáni első nap se a dietetikus által leírt szerint alakul :) reggel a doki engedélyezi a vizet, ha minden rendben, kapsz teát, délben húsleves lét és ezzel ki is merül, örülsz ha abból tudsz inni
ez most nem lesz olyan egyszerű,úgyérzem..
Én azt hitem 6 műtenek téged!
További ajánlott fórumok: