Gyógynövényes kapszula (beszélgetés)
14. kisvárosi (válaszként erre: 13. - Lompika2)
máj. 7. 07:57
Köszönöm szépen.
13. lompika2 (válaszként erre: 11. - Kisvárosi)
máj. 6. 16:30
Jaj, a kurkuma maradt még ki de mostmár teljes . 😜🌷
12. lompika2 (válaszként erre: 11. - Kisvárosi)
máj. 6. 16:28
Bocsi kifejtettem a mézet ,de azt már akkor teszem bele amikor inni akarom. Egy bögrényit szoktam csinálni. Ne sajnáld a szegfűszeget. Egészségedre.
11. kisvárosi (válaszként erre: 9. - Lompika2)
máj. 6. 15:32
Köszönöm.Kipróbálom.
10. libikóka (válaszként erre: 6. - Globus)
máj. 6. 14:05
Igen ránézésre is.
9. lompika2 (válaszként erre: 1. - Kisvárosi)
máj. 6. 14:02
Keress rá a neten, szegfűszeg+gyömbér+bors+fokhagyma+fahéj+babérlevél+ citrom héjastul ezt főzd úgy öt percig. Melegen idd meg. Nem kerül sokba,tudod mi van benne és több dologra jó.kicsit szar az íze de meg lehet inni. Van,hogy vágok bele egy cikk hagymát is. Lefekvés előtt szoktam. Egy héten háromszor,négyszer. Az én gyomrom szereti,jól érzi magát tőle.
8. Sirga (válaszként erre: 6. - Globus)
máj. 6. 13:40
Én csak simán rákerestem, és gyanúsan emlékeztet a "fogyjon 20 kilót 1 nap alatt" típusú reklámoldalakra. Szóval ugyanerre jutottam: szerintem átverés. Lehet, hogy csak a pénzt bukod, de lehet, hogy küldenek valami ismeretlen eredetű és összetételű, akár veszélyes szert ...
7. kisvárosi (válaszként erre: 6. - Globus)
máj. 6. 12:43
Igen már nézegettem. Magam is erre gondoltam.
6. globus
máj. 6. 12:41
Nem ismerem, de AI-alapú áttekintés javasolja, hogy légy óvatos. Minden jegyét hordozza az átveréseknek.
5. 55Judit (válaszként erre: 3. - Kisvárosi)
máj. 6. 12:40
Nem kell elnézést kérned, nem biztos hogy más is úgy gondolkodik mint én. Némelyek simán beírják a szerelmi életük, a házas életük nehézségeit, ennek mintájára írhatnak a gyógyszerről is tapasztalatot. Ezért csak nézzél a fórumodra néha.
4. Loremipsum (válaszként erre: 1. - Kisvárosi)
máj. 6. 12:39
Én csak rákerestem, de egyetlen ismert magyar webáruházat sem láttam az első oldalon. Ez azért beszédes, úgyhogy, szerintem legyél óvatos.
3. kisvárosi (válaszként erre: 2. - 55Judit)
máj. 6. 12:34
Igazad van, erre mem is gondoltam.Elnézést kérek. Köszönöm.
2. 55Judit (válaszként erre: 1. - Kisvárosi)
máj. 6. 12:32
Nem hiszem hogy valaki itt kibeszéli neked hogy paraziták vannak a hasában, vagy voltak. beírtam a goole keresőbe a készítményt mert még csak nem is hallottam róla, mindjárt adott egy olyan oldalt ahol vannak tapasztalatok. Mind pozitív. Te pedig ha szükségét érzed, próba-szerencse.
1. kisvárosi
máj. 6. 12:08
Üdv a tagoknak.Szedte már valaki közületek a paraxan kapszulát?Ha igen mi a tapasztalata? Én tegnap hallottam róla először, de nem tudom mit gondoljak.
További ajánlott fórumok:
- Parlagfű gyomnövény vagy gyógynövény?
- Mindenféle praktikák, gyógynövények, teák, stb...amik segítik a fogamzást.
- Parlagfű, mint gyógynövény
- A medvehagyma a tavasz gyógynövénye
- Minden a gyógynövényekről! Tea, krém, kapszula... Kipróbált, bevált, ajánlott......
- Homeopátiás szereket lehet együtt szedni gyógynövényes kapszulákkal?