Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Gyerekeinkkel való öszetartozás, ha már felnőttek fórum

Gyerekeinkkel való öszetartozás, ha már felnőttek (beszélgetős fórum)


2008. dec. 8. 07:07
Nekem négy gyermekem van, abból már három párban él, akik lányok. Az ő életükbe beleszólni nem igen tudok, meg nem is akarok, de a fiammal aki l6 éves lesz igen nehéz. Ő most szerelmes, és sok minden nem tetszik nekem, és ha odamondok vagy összeveszünk mindig nekem van lelkiismeret furdalásom. Nagyon nehéz, nem tudom mit tegyek?! Nagyon szeretem és megbántani sem akarom, de mindig az utóbbi sül el.
3. mazsi-drazsi (válaszként erre: 1. - Medepteam)
2007. szept. 10. 22:33
Szerintem ne akarj igazságot tenni köztük, mert nem lehet. Mind a két lányod a saját kis énjén keresztül látja a világot és te mind a kettőtilyennek szereted. Ha éppen az egyikükkel jobban egyetértesz, nem baj ha állást foglalsz, hiszen neked is meg van a saját véleményed az adott témában. A lényeg az, hogy mind a ketten érezzék, hogy te nagyon szereted őket. Mert ez felnőtt korukban is ugyanolyan fontos.
2. shold (válaszként erre: 1. - Medepteam)
2007. szept. 6. 20:58
nálam is 2 fiu van, de én ugy teszek,hogy mindkettönek megmondom mi a jobb és akkor nem bántom meg egyiket sem
2007. aug. 24. 17:40
Nekem két felnőtt lányom van,akik mindketten nagyon értelmesek,de lelkileg nem hasonlítanak egymáshoz.Sokszor érveléseikkel nagyon nehéz helyzetbe hoznak,mert szeretnék igazságot tenni közöttük,de így biztos,hogy valamelyiküket megbántom.Akkor persze én rosszul érzem magam.

Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook