Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
Hát tudod, csakis itt a lányoknak köszönhetem!!
Egyedül nem ment volna, ezért vagyok most is itt.:-)
Rengeteg támogatást kapok itt, és így ezerszer könnyebb.:-)
aszta mindenit!3 hétig!le a kalappal,hogy kitartottál!hogy tudtad megtartani a lelkesedést?
Szerinted uzsira megehetek egy joghurtot??
jajj, ne legyél már elkeseredve, meg fog az indulni, én biztos vagyok benne!! 4 nap az semmi, nekem tavaly 3 hétig nem mozdult....csak nyugi! Agyilag állj rá, hogy úgyis fogyni fogsz, hidd el, sokat számít! Én veled vagyok, drukkolok neked!:-)
Anya most a tesómnál van, reggel nehéz volt neki, mert hozzá van szokva a reggelizéshez...de az ebéd nagyon jól esett neki, meg sem bírta enni mindet.:-)
láttad Hotyka 4 nap alatt meg sem mozdult nagyon el vagyok ám keseredve , nem érdemes éhezni mert nem egy attol könnyebben
mit csinál Margó? hogy bírja az elsőt,
szia dolgoztam meg még megyek ha férj megjön mert már bia volt ovodába és már hazahoztam
Azt hittem, már elvesztetek.:-))
Szia Rena és Erika! Köszönjük a sok bíztató szót, majd jön anya is ide, ha lesz egy kis ideje.:-)
Rizike láttam irtad mész fodrászhoz ! fel ne cseréld a napokat tudod hétfő fodrász:)
SZIA ERIKA FOGYI JOL MENT MA?
Szia Hotyka!
Örömmel üdvözöllek, mint régi-új fogyis!
Anyukádnak kitartást és sok erőt! Majd hozzászokik az ő szervezete is, mondd meg, hogy kitatás!
:-)))))))))))))
Szia!
Én nagyon ritkán szoktam, igy ha fogyok nagyobb az öröm. Nézd csak meg a mérlegelőm.
Jaj nagyon jól néztek ki!
Hű de jóképű a kisfiad!
Egyébként ti melyik kerületben laktok, én a XV-ben!
Szia! Ezer éve nem láttalak, nekem is gyüminap!
pfujjj már előre utálom!
Köszi szépen a dícséretet, nagyon jól esett! No megyek, majd jövök még este.
Gyöngyi nagyon jók a képeid. Látszik hogy sokat fogytál szép a kertetek és a lakásotok is már ami látszik belőle.
Na én megyek, jönnek a tanítványaim, majd 5 után még leszek!
Az úgy volt, hogy december 24-ig fogytam 7 kilót, utána fölszedtem 3-at.
Ebből a háromból a múlt héten lement 1 kiló.
én benevezhetnék a"mérlegre ugrálás" olimpiai számba:)garantáltan nyernék:D
Hát volt benne 10 nap bűnözé. Murauból 76 kilósan jöttem haza, hiába síeltünk egész nap, az esti kaják megtették a hatásukat!
Na, megjött az Uram :) végre ebéd! :)
Szerintem inkább hagyd, biztos ami biztos :)
Egyébként milyen gyakran mérlegeltek? Engem közben nagyon ki tud borítani az a dögség :) Úgy gondoltam, hogy gyümölcsnapok után azért csak meg nézném, mi újság...
akkor inkább ne egyek gyüminap sütőtököt?
van aki evett belölle ezen a napon?
A karácsonyi kép, s az azt megelőző között nem fogytál? Vagy most ezt én nem értem...
Gyöngyi nem mondod, hogy nem fogytál???:-O
További ajánlott fórumok: