Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Gyakori kérdések a 90 napos diétáról
Nagyon ügyes vagy, szép eredmény. Jó, hogy így gondolod, hogy heti egy elég, én sajnos türelmetlenebb vagyok, minél előbb, minél többet.
Ha a kilók nem is látványosak, de megint lement a csípőmből 2 centi, aminek nagyon örülök. Már szépen lötyög rajtam a nadrágom.
Húha lányok, az ember fél napig nem jön, és oldalakat kell visszaolvasni, ez tök jó!
Először is, Seashell gratulálok a babához, jó nagy lett.
Jucus, köszi, jól esett. Milyen Norbis fagyit veszel? Én nem láttam még.
Tegnap megvolt a kirándulás, majd leszakadt a lábam, ennyit gyalogolni! Sajnos a víznapnak lőttek, kekszet majszoltam közben, így jobb híján ch nap lett belőle. Na, mindegy, azért reggel kevesebbet mutatott a mérleg, és ennek örülök. Ma fehérje, családnak paradicsomos gombócot főzök, én azt hiszem virslit eszek, de még meglátom.
Üdv az újaknak! Kitartás!
Jó reggelt, jó hétvégét mindenkinek!
Az első 3 nap és a gyümölcsnap utáni eredményem gyönyörű 2,5 kg mínusz. Tudom, hogy később ez sokkal kevesebb lesz és nem is szeretném, ha heti 1 kg-nál több lenne.
Jucus pedig ezek a tünetek, amiket leírtál inkább a magas vérnyomásra utalnak, mint az alacsonyra.
Egyébként normális a vérnyomásom, csak a víznapon tapasztaltam ezt.
Köszi mindenkinek a szurkolást!!!
Hát igazából csak majdnem sikerült teljesen tartani a víznapot... Este 7-ig kőkeményen kitartottam, csak vizet és üres gyógyteákat ittam... 7-kor viszont, amikor vacsizott Bendegúz, vagyis vacsizott VOLNA, mert úgy nem akart enni, hogy én csak iszom. :(
Nyomta be a számba a zsömlét, meg a sajtot, és elfordította a fejét, ha én nem kaptam be. Szóval pár falat korpás zsömit muszáj volt lenyelnem, hogy egyen ő is... Persze nem akarom a gyerekre fogni, mert irtó finom volt az a pár falat... :) Ez van.
Holnap fehérjenap... :(
Figyu, szerintetek, ha csirkés tortillát beszéltünk a férjemmel holnapra, akkor én egyek csak salit meg húst, vagy ilyenkor lehet enni 1 tortillát is? (Most nézem a csomagolást, ebben a tortillában nincs is élesztő, csak búza- meg kukoricaliszt és olaj...) vagy inkább hagyjam meg vasárnapra a keményítőnapra az én tortilla lapjaimat?
patakikati! Érdekes, nekem meg lemegy a vérnyomásom!
Egyébként az az érdekes, hogyha nem eszem, akkor olyan érdekes, szoritó érzés van a nyakamban és éjjel forgolódok össze-vissza. Kipattan gyakran a szemem és reggel is korán ébredek.
Már "megvacsoráztam" ami azt jelenti, hogy joghurtot ittam. Nem is kivánok mást, csak inni.
Holnap keményitő nap lesz. Vettem - Cordes ajánlására - rösztit, kiváncsi leszek milyen lesz!?
Egyébként én is tartok a ch napoktól, de durum tésztát eszem, ha eszek és Norbis péksüteményt, ha eszek, és Norbis fagyit. A fagyi a multkor meghajtott, mert szerintem Xilittel édesitik, vagy nyirfacukorral, de nem volt vészes, csak reggel.
Víznaposok gratulálok nektek! Nekem sajnos nagyon felmegy a vérnyomásom, ha csak vizet iszom, nem bírom valahogy.
Viszont jól ment a gyümölcsnap, bár nem ettem keveset, de ma már nem eszem semmit.
Szia fogyi77 én is most kezdtem elsején, bár már egyszer volt egy sikeres diétám ezzel.
Keményítőnapra én most elsőnek rizibizit ettem, de a következőre lecsót tervezek persze szegényesen, kolbász és tojás nélkül, de tényleg nagyon jó megnézegetni mások naplóját, akik már túl vannak egy ilyen 3 hónapos cikluson és ott kész ötletek vannak.
sziasztok!
kitartast mara, Noedi, egyutt csinaljuk a viznapot!
en is fakir vagyok, etetem a csaladom+ megneztem Angie naplojaban a sutis kepet.raadasul jooool kinagyitottam. :)
kitartás továbbra is:)
nekem az első víznapokon mindig vendégeim is voltak, az volt a legjob, ettek-ittak nálam én meg nyeltem a vizeket:)
nemtom, zabkásaíze:)
finom, ha a tejbegrízt szereted akkor ezt is fogod, a főzéstől nyákos lesz, de azt én nagyon szeretem.
sziasztok, csak 1 gyors bejelentkezés a víznapomról: jól vagyok, és egy kész fakír... :) Bendegúznak sajtos-tejfölös tésztát csináltam ebédre sok foghagymával és friss petrezselyemmel, ahogy szereti...na azok az illatok...és olyan jóízűen ette, hogy csak na.
Én meg ittam a nagy pohár vizeket közben. :)) De kitartok!
Jelentem, megebédeltem! Annyira jól laktam a grillcsirke negyedétől, h a többit eltettem a mélyhütőbe, jó lesz a kövi fehérje napra. Ez a gyümölcs nap után majd széjjel pukkadok most!:)
Szerintem ma már legfeljebb egy joghurtot fogok enni este.
hmel84! - Köszi, h irtál, és megosztottad velünk, h érdemes folytatni!:)
Fogyi77! Gyere minél többször, együtt könnyebb lesz!
Szia :)
Üdvözöllek :) a Többiek nevében is :)
Hát szerintem mindenkinek más jön be, Te is rá fogsz érezni az ízére :) Gyere sűrűn és sokat tanulhatsz, olvass vissza, ha van időd...
Sziasztok!
Én szept. 1-től nov. közepéig csináltam ezt a 90 napos diétát, és 13 kg-t fogytam tőle!
:)
Azóta is tartom a súlyom, hál'Istennek. Néha beiktatok egy gyüminapot, simán bírom már azt is.
Aki most áll neki, kitartást, nem olyan szörnyű, én simán bírtam, bármikor újrakezdeném.
A lényeg, hogy mindent pontosan tartsatok be. Ja, és nekem egy hómapig szinte semmi nem ment le, utána viszont rohamosan!!!
Úgyhogy hajrá!!!!
Sziasztok!
Holnap kezdeném a 90 napost, és nagyon kezdő vagyok...Annyit tudok, hogy mi milyen nap után jön, és hogy reggel csak gyümit lehet enni.Nektek vannak bevált receptjeitek?Hogyan lehet felturbózni, hogy pl a keményítőnapok ne legyenek egysíkúak?És végül, mennyit sikerült vele fogynotok?Köszönöm!
Szia :)
Soha nem ettem még, milyen íze van? :D