Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Gyakori kérdések a 90 napos diétáról
Imádom,hogy te ilyen szorgalmas vagy és tájékozott:)
Nem szeretem ha ijesztgetnek:)
Sziasztok!
Még vagyok én is, csak most itthon van apa és leginkább együtt töltjük ezt a kis időt, még vissza se tudtam olvasni.
Csütörtökön sajnos már megy vissza és onnantól már jobban bekapcsolódok ismét:)
További jó fogyizást mindenkinek!
Köszönjük a hozzászólást, de ne vonj összefüggést a diéta és az övsömör között!!
Ezt neked szánom:
Az övsömör a bárányhimlő által okozott ideg- és bőrgyulladás. A bárányhimlőt követően a vírus élve maradhat a gerincvelő hátsó szarvában lévő érző idegsejtekben. Az idegsejtek szétesése és/vagy az immunrendszer gyengülése során a vírus kilép a gerincvelői fő érző idegtörzsek ("ideggyökök") mentén és az emberi szervezetre is jellemző ősi szelvényezettségnek megfelelően egy szelvényben, vagyis a mellső felszín középvonalában véget érő övszerű alakzatban ideg- és bőrgyulladást okoz. Az övsömör és a bárányhimlő közötti összefüggést ifj. Bókay János (1858-1937) magyar gyermekorvos fedezte fel.
Előfordulás és okok:
Az övsömör bárányhimlőn átesett immunhiányos állapotban szenvedő betegeknél jelentkezik.
165 cm vagyok, és 66 kg.
Egy heti síelés után kezdtem el a diétát. A síelés alatt is jóval kevesebbet ettem, mint szoktam ,viszont napi kb 6 órát mozogtam folyton. Még este is elmentünk sétálni, csúszkálni.
Nem bánnám, ha beindulna már, mert nulla eredmény mellett nehezebb kitartani! :-((
Sziasztok
Csigalány, Ecus grat nektek nagyon ügyik vagytok.
Kérdés miket eszel és mekkora adagokat.
Iszol-e elég vizet? Nincs naplód, ezért nem látom a kajálási dolgokat.
dubarry csirkemellet, tudom hogy van rajta egy kis karfiol, amit nem szabad hússal, de már olyan régóta vágyom rá :-)))
na léptem dolgozni, sziasztok! :-))
Sziasztok!
ma 16. napja csinálom a 90 naposat, de még egy hangyányi eredményem sincs?
Mindent betartok, sportolok is, tegnap szaunáztam 2*15 percet. Mi kell még?
Mikor indul be a fogyás?????
Úgy el vagyok keseredve, de nem akarom feladni... még remélek. De meddig?
Ma gyümölcsnapom van, és ez a 8-ik napom, összesen.
De mielőtt nekifogtam a 90 napos diétának, végicsináltam két hét fehérje diétát.