Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
Hahó hölgyek!
Ti hogyan csináljátok a rántott karfiolt? (Van aki zabkorpával, úgy hallottam)
ügyi vagy mi még nem találkoztunk igaz:::? fotód miért nincs ?? szabad kérni , szeretjük látni kivel dumcsizunk
hello már nem emlékszem ki volt de valakinek helyre állt ettől a diétától a vérnyomija,de micimacko 72 néha itt szokott lenni neki magas ő lehet többet tud erről nekd mondani
hello mindnkinek mára vége a takarításnak kész vagyok imádom a rendet bár még van pár dolog de a lényeg kész holnaptol ujra munkahegyek ,ma még csak 1 almát ettem , kettőt akartam de nem ment le:) meg most bontottam egy konzervet gyümölcslében gyümi tehát nem cukros,,,de sz.r volt nem is ettem sokat belőle most még ugy elmennék infrázni és időm is van csak ne lenne 15 km,.re ugyhogy még felhuzom az ágyat hajat mosok és itt vagyok, meséljetek kinek hogy ment a mai nap:??
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni tőletek. Főleg olyanoktól, akiknek a vérnyomással is baj volt, nem csak a súllyal.
20. napja csinálom a 90 naposat és m kb. 7 kiló ment eddig le (megjegyzem, volt miből). Viszont a vérnyomásom egy injekciónak köszönhetően irdatlan magasra ugrott, azóta ingadozik, kissé szédelgek. Vajon várhatom-e, hogy idővel beáll normális szintre, hiszen ezt írja a diéta leírásában. Tudtok erről valamit mondani?
O.K.SISSA O.K. Tündi
szóljunk vissza, azért is megmutatom, hogy lesz itt sudárság 90 nap után!!
:)
Szép napot! egy kicsit olvasgattam itt, Tünde, Rena puszi nektek, az újabbaknak is minden jót kívánok. Ma ch napom van, és készülődök nagyon az utazásra. A súlyom se fel, se le, de így még jó!
Én már csináltam 1*90naposat 60napig:) de fogytam vele 10kg-t. Egy hülye gyógyszeres kezelés miatt jött vissza ez a 10-es és mivel nálam és még sok más embernél eredményes volt a szétválasztó diéta, ezért kezdtem el ezt újra. A 16.napon vagyok és már fogytam vele 3,4kg-t!
Szóval, ha hiszel benne és betartod, akkor sikerülni fog a fogyás!!
Én meg "visszaszólom" Pamelát a barátnőjével együtt::))
Sziasztok!!! Megcsináltam azt hiszem a hotyka féles virslis csodát ebédre, hm.. nagyon fini lett, még apumnak is ízlett!
hm heló mindenkinek!azon gondolkoztam h kiprobálom rövidebb ideig egy olyan 15 napig és utána lehet norbiznék..mert ahogy nézem táblázatot eléggé szigoru az is h mit mikor lehet enni..de ötleteket szivesen fogadok:D
tényleg próbáljatok meg inkább fehérjét enni mint bármi mást ha már nem tudtok ellenállni.
csinálj egy vizet és akkor már nem is gyümi
Szia nálunk is buli hegyek lesznek ésszel és ha minden kötél szakad akkor leginkább csak fehérje
szia grat nagyon ügyes vagy csak így tovább.
amibe hiszel az igazol téged. Engem a 90 napos, meg Renát, meg Aniszt, meg Viczát meg Évikét és sok más embert aki lefogyott vele. Igen olvastam nála én is.
reggeli kávén 2 almán és 2 dl almalén már túl vagyok.
Sziaaaaa!
hát nagyon büszle vagyok rád!!!
ügyes vagy!!!
4 nap után sikerült feljönnöm az oldalra :(
Hát ez kaki- Húsvét hétfő gyümölcs, de ha holnap esetleg kibírnám a víznapot, akkor szénhidrát napra csúszna!!!!!!Ki kell bírnom!!!
Basszus, erre még nem is gondoltam, gyorsan utána számolok, milyen napjaim lesznek!
szia. Pont ezen gondolkodtam én is, most elég sokan jönnek nálunk, ráadásul húsvét hétfőn gyüminapom lesz
Jó reggelt!
Renus, én ebédre sült gyümölcsöt szoktam készíteni. Egy nagyon kevés vajon apróra vágott almát, körtét pirítok, szoktam hozzátenni mirelit meggyet,barackot...és ami a legfinomabb az a sült banán. Ne ijedj meg, ha egy kicsit odapirul,mert akkor a legfinomabb:)
Szép reggel lányok. Valaki árulja el nekem , hogyan fogjátok átvészelni a húsvétot? Nekem szükséges sütni-főzni.
Sziasztok!Tegnap gyümi nap volt ma mértem magam.Megint fogytam 1kg-ot.Nagyon örülök,de még messze vagyok az álomsúlytól!
Köszi Tündi!
Igyekszem a 90 nap végéig mindenképpen kitartok.
Bár ma meg rábukkantam Laconicgirl lapjára megint elbizanyonytalanított jól leszolja a 90 napost Pamela barátnőjével együtt!! Jaj de nehéz ez..és a kilóik Őket igazolják..
sziasztok!épp csak felnéztem pár percre munkába menet elött!:)
További ajánlott fórumok: