Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Gyakori kérdések a 90 napos diétáról
Köszi Ízsy hajrá sok sikert csak vigyázz mert a másnap nagyon brutál lesz. Még lehet, hogy víznap is lehet belőle.
Jó éjt mindenkinek
Sziasztok Csajok
Szlia rá se ránts ehettél volna helyette más fehérjét is de most már mindegy üsse kavics
Patri nagyon ügyes vagy hajrá csak így tovább.
tundek!!!!!!!!!!!!!
most olvastalak ma nem ajánlatos a hús mikor végre husinapom van....ez nem szép tőled:((((
sziasztok!
ma fehérje hurá!!!!
meg volt az 1munkanap, hát elég laza volt ,de nem baj a munkához is szokni kell:DDDD
nem tudom Patri hogy fogom birni en is ennyi finomság mellet,de naon kellene mert még rajtam sok a háj:(((((
TUNDEK szerintem is gyümi páka (mondta a lányom mikor kicsi volt),és a borocska is gyümi:DDDDD
jó is mind a 2
Szlia semmi gond a bor is szőlőből van nem? Az is gyümi!
Sőt a páinka is az és még a zsírt is égeti ha evés előtt iszod.
Holnap igyekszem dinnye napot tartani amíg még lehet. Szép estét és jó éjt mindenkinek
sziasztok,nah jelentem megvolt az 1 gyüminap!
ügyi voltam nem vétkeztem(1 deci száraz borocskát is ittam,de esküszöm mert nem volt szőlőm itthol) :D
TUDOM HOGY HUSIVAL kell indulni, de holnap este grillezünk ,és nem akartam, hogy a mai nap kimaradjon
Szia Szlia majd lemegy ne emészd rajta magad annál rosszabb legyél erős és kemány uccu neki és lefelé kilók
Így jár aki szabira megy egyébként is ez a bünti érte
olvasgatok vissza ki hogy áll ,de látom mindenki stagnál....hát most picit beijedtem:(nehéz lessz ujra kezdeni:(?
tina grat neked a 30 kg -hoz ügyike vagy:)
Hali!
senki nem jár erre?
2hét alat 2 kg gyarapodtam,igaz nem is tartottam magam semmi féle diétához.na majd mától igyekszem visszaálni!
SZIASZTOK LÁNYOK!
VÉGE A SZABINAK:(
Nem nagyon volt időm pihenni ma, olyan sok a meló itthon, ti is háziasszonyok vagtyok, ne nektek mutassam be...plsu ide-oda kellett mennem, hulla vagyok és még milyen leszek 2 nap meló után?
Ízsy, 31.5 kg 90 nap alatt???? Húúúú, leesett az állam, én csak 17-et tudtam leadni, pedig nem csaltam és mozogtam is. Most is csinálom, de ebben a nagy melegben nem edzek, de a meló annak is jó, 13 óra talpalás az szerintem éget annyi kalóriát!!!!
Kissé megvizeztem, úgy ettem, amúgy később csináltam belőle diétás muffint is(zabkorpa, édesítő, kakaópor, 1 tojás, zsírszegény tej), nekem bevált.
Igyál sok gyümölcslevet, rostosat, az talán segít, na meg leginkább a mozgás.
Én a 66. napon hagytam abba, nekem sincs kedvem újra elkezdeni, eléggé kifárasztott, meg megemelte a káliumot a véremben.
Sziasztok Ízsy emlékszem rád és nagy grat neked ügyi vagy és csak így tovább sajnos csak a mályvateát tudom én javasolni neked olyasmi mint a szűztea
Binky sok sok sikert
Igazad van Patri valóban így van sajnos én is tudok pár kilót le és föl is bármikor. Most nekem sok segítséget ad a ponthatár és lehet, hogy ez kell az észhez téréshez majd kiderül
Tina tessék pihizni a meló meg vár
Tina helyesebben 31,5 kg volt a minusz a 90 nap alatt,de tudod az az igazság,hogy megtartani az a valami:)) olyan ez mint a pasik megszerezni nem olyan nagy cucc,de megtartani?:))))) hát én is igy vagyok ezzel.....4-5 kg rám is ragadt ezért akarom újra ,de most valahogy nem megy Első körön minden oké volt teljesen rá állt az agyam,de azóta....hmmm nem akarózzik.
Binky azt is próbáltam.... valamiért az sem segített,pedig elég folyadékot iszom,de mibe tetted a korpát? Én joghurtba,meg volt hogy gyümilébe és mégsem,vagy valamit nem jól csináltam,nem tudom,..... de a keserü víz háttt azt meg meginni.valami szörnyüség volt és folyamatosan nem is mertem.
De köszi azért eddig is a segítséget
Köszi mindenkinek, Pati 65, sajnos sokkal többnek látszik, még 7 kilót kéne fogyni, 1 héten -1 kiló a kitűzött cél.
Tina, az szörnyű meló, sajnos nekem is volt már ilyen, tényleg sajnállak:(
Amúgy nagyon szerencsés alkat vagy, tényleg nem látszik rajtad a mostani súlyod. Piercing? Na majd képet kérünk róla!
Ízsy nekem évekig voltak problémáim, orvosnál is jártunk vele, végül a megoldás a zabkorpa és búzakorpa volt.
Minden nap egy-egy kiskanál belőle, utána már nem volt gond. Nagyon ügyes vagy, 30 kiló?! wáo
Mi az a WW?
tundek, köszi, igyekszem:))
Hello
Köszi lányok, próbálok pihenni, de annyi a dolog itthon, hogy azt sem tudom mit mi után csináljak, de lassan végzek, aztán pihizek :) kell, mert holnap és utána egyedül leszek...
Ízsy! Én keserű sót ittam vízben feloldva, rettenetesen kipucol, nem kell sok belőle, de nem szabad sűrűn használni, mert kinyírja a bélbolyhokat. A zöld tea akkor nem csak nekem nem volt jó :)
30 kilót adtaál le? Én is :) Te mennyi idő alatt? Ugye nem 90 nap alatt?
Sziasztok olvasgatom a kis társaságot régóta,de nem szoktam írni.Most egy kis segítségre volna nekem is szükségem.Egyszer végigcsináltam a 90 napot nagy sikerrel 30 kilótól szabadultam meg ,lehet közületek is van aki emlékszik rám.Ennek már lassan 5 hónapja.Azóta több kevesebb sikerrel tartani próbáltam a súlyomat,de ingázott 4-5 kiló le-fel,most újra erőt próbálok venni magamon és persze Tőletek is kell a támogatás.Annak idején Anisz volt a "minta":))de ritkán látom mostanában.Szóval új sor új bekezdés......és segítsetek.
Elsősorban régebben is a WC volt a baj /rettentő beszorulásom volt/ Tinának volt erre valami ötlete,de már nem emlékszem azt kipróbálnám.Zöld tea nekem se okés szárít rettenetesen,ugyhogy erre várnám a tippeteket elsősorban .....és köszönöm elöre is ,remélem befogadtok a társaságba:)
tündi nekem még egyelőre jó a 90 napos, bár mostanában csak immel-ámmal csinálom. azért a délelőtti gyümievést próbálom tartani. tegnapi mérleg 75,5kg a mai 74,7 kiló. én vagyok a nagy ingások embere,mert tudok 1-2 nap alatt hízni 1-2 kilót,mint előfordult velem mostanában,de tudok 1-2 kilót fogyni is 1-2 nap alatt.
nekem a ww annyira nem jött be,azt is csak úgy jó,mint a 90 naposban is, ha már délután 5 óra felé nem eszel semmit,mert különben akkor semmit nem fogy az ember. én ezt tapasztaltam. elméletileg elég lenne csak arra figyelni, hogy délután 5 után már ne együnk semmit,bármilyen diétában,mert akkor jobban kezd fogyni az ember és nem megy el a kedve a diétától.nincs időm sajna pontot számlálni, a kalória számlálás még talán jobban bejönne,azt is csináltam már.
tina pihend ki magad, hogy újult erővel melózhass.
binky kilók?hogy állsz?
sziasztok Csajok jó reggelt látom van vétek bőven hát az én hétvégém sem volt túl diétás.
Angi, Binky de jó hogy benéztetek
Angi gyere sűrűbben, Binky sok sikert és kitartást
Patri vagy keress más diétát én most megtaláltam a WW-t és nekem nagyon bejön.
Sziasztok!
Patri, csak itt a helyi strandon, semmmi tó vagy folyó, holtág...egy kocsma szerű valami, de a belem is lógott, 13 óra meló alatt egyszer ültem le, mikor ebédeltem kb 5 perc lehetett, a vacsim megromlott, szóval újra 99 kg vagyok, éljen!
Binky, lehet a csontok, nem tudom. De nem baj, mert nem is akarok én vékony lenni, csak olyan hasat szeretnék, hogy tudjak bele rakatni pioercinget, mármint a köldökömbe :)
Holnap, holnapután megint meló!
sziasztok, tina melyik strandon melózol?
binky, köszi,majd csak megindulok megint.
kellene a nagy akarat.lehet ma fehérje nappal újrakezdem az egész 90 naposomat. de valahogy elfogyott az ösztönzésem. nem úgy vagyok,mint amikor 87 kilóról indultam.nem tudom mi van velem. pedig biztos, hogy el tudnám érni a 65 kilót.az pedig mostanról nézve is -10 kiló,ennyit kell még fogynom.