Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Gyakori kérdések a 90 napos diétáról
Hotyka küldöm a receptett!
Túróval töltött zsemle.
Hozzávalok:25dkg túró,1/2L tej,6db zsemle,1 cs vaniliás cukor, mazsola,3 egész tojás,cukor.
Én a cukrot izlés szerint rakom mert mi nagyon édes édes szájuak vagyunk.
elkészités:azsemléknek levágom a tetejét kiszedem a belsejét és bele mártom a langyos cukros tejbe de csak 1 pillantra mig átivodik 1 kis tejjel és megtöltöm a túróval majd a kalapját is a tejbe mártom és vissza rakom a zsemlére.
3tojás fehérjét felverem habnak ,sárgáját kikeverem a cukorral és a túróval és a 2 -t összekeverem majd bele rakom a zsemle belsejét és a mazsolát. addig sütöm mig a zsemle teteje pirulni kezd. lehet,hogy bonyolultnak tünik ahogy leírtam de nem az:)
családom végzett a vacsival és hagytak krumplit meg hagymát és bakaptam 1 krumplit és hagymát most meg nagyon fáj a gyomrom:(((((( már meg is van a büntetés mért voltam moho:))))))))
Bezzeg a szalonnát meg ették mind:(((((((((
Nekem is gyanus Rizike!!Csak igy igazolatlanul eltunni?
Tenyleg megerdemelsz egy jo nagy pirosponttot,vagy ketto kicsit:)
En probalok minden kajat elrakni,letakarni minel hamarabb,hogy ne is lassam.Ha valaki eszik,pedig tavolabb megyek:)
Lányok szerintem Rizike azért nem jön, mert annyi aranygaluskát evett, hogy fél a feketeponttól.
Mi együtt szoktunk apával vacsizni, di mióta fogyózom kész büntetés. Odaültem mellé a teámmal ő meg csinált kis katonákat: krumpli karika, kolbász karika, tojás karika, szalonna kocka, hagyma. Azt hittem beledöglök, de nem ettem!!! Kérem a pirospontot, ezért szerintem jár.
Most vasalok, de figyellek titeket.
Jujj, ez nagyon jóóóó ötlet, de hogy kell csinálni? Majd leírjátok nekem? Köszi!:-)
Már mennem is kell lányok, mert páromnak kell a gép, de ígérem, este még jövök!:-)Sziasztok addig is!
Receptet kérném szépen!:-)