Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
Sokkal rosszabbra számítottam. Bár én annyit csaltam, hogy délben ittam egy pohár forró húslevest. De az nagyon kellett. Így menni fog az este is szerintem.
ma minden vizes azt mondja, hogy nem volt éhes, inkább szomjas. Te is rohangálós voltál ma WC irányában. Mert eddig ez is általános tünet.
holnapután én is megpróbálom a víznapot...kedvet kaptam, mert látom, hogy milyen ügyesek vagytok!:-)Hátha nekem is sikerül!
Tulajdonképpen nem is vagyok éhes...
szerintem nem fog adni, olyan ügyes vagy ma!!!!
Halihó víznaposok! Megjöttem, eddig nem volt vészes, csak délben vettem észre, hogy összesen 2 deci vizet ittam!
Én most dél körül ittam, mert jöttek hozzám, és megkínáltam, és akkor már ittam én is.
szóval akkor én is iszok 1-et esetleg Rizikétől kapok 1 feketét:))))))
Eddig eszembe sem volt a kávé mig Erika nem írta mert mióta fogyozom azóta délután nem isszok csak reggel:)
én megittam. Nem hiszem, hogy az az egy korty tej, akkor változásokat indítana benned, hogy nem használna az egész nap. Én már az elején mondtam, hogy bármit megteszek, de a kávémat nem adom!!!!
Akkor most mit csináljak?
én becsületesen bevallom megittam. De pici tejet raktam bele.... de csak egyet ittam kettő helyett
én csak a tejes kávét szeretemazt lehet inni? lé vagy víznapon ?
Most megpróbálok elindulni haza, majd még jövök, addig kitartást a viznapos társaimnak, és természetesen a többieknek is!
Drága kicsi Szivem! El tudom képzelni, hogy milyen nehéz éjszakátok volt, hisz Istivel én is egypárszor átéltem. Épp a múlt héten csütörtökön mire hazaértem annyira belázasodott, hogy még az edzésről is hazajött (majdnem 40 fokos láza volt).
Sok puszit küldök a Kincsednek :-))) (igy ismeretlenül is)!
Jaja, tényleg...elfelejtettem. Köszi
lé+csipetkét igen, de a krumpli az keményítő!!!
Lassan ki merem jelenteni, hogy túl van rajta. Holnap már óvónéni kérésére beviszem oviba, de ő úgyis csak délig van. Néha egyet-egyet köhög. Az éjszaka volt a kritikus pont, amikor kezdett felszakadni, azt figyeltem, hogy egyáltalán lélegez-e még.
:-)))))))) Nekem is! Azt sem tudom, hogy induljak haza :-)))!
Pláne, hogy esik az eső,s az még inkább irritál (gondolom érted, hogy ?) hihihihihihi
Gulyáslevest lehet enni ch napon (lé +krumpli+csipkedett)? És ezután még dióstésztát? Vagy ez, vagy az??
Képzeldd én sem, csak szomjas! Önmagamhoz képest megint csúcsot döntöttem és már 2 liter ásványviznél és 3 kávénál járok, s hol van még az este! :-)))
Úgyhogy biztos bevállalom a vasárnapi viznapot is, hogy karácsonykor jól jöjjek ki (fehérje, keményitő, szénhidrát )!
Kicsikéd hogy van?
Sziasztok csajok ép csak felléptem de már megyek is mükörmöshöz.Vissza olvastalak titeket.Nagyon büszke vagyok a viznaposokra.Vicza te meg fantasztikus vagy pirospont be is van írva.Kicsi lánynak jobbulást kivánok.Késöbb jövök még!:-)
Egyáltalán nem vagyok éhes, ezt nem gondoltam volna. Viszont még soha nem voltam iylen szomjas mint ma egész nap.
hát ma nem vettem be, mégis volt hatása...valaminek.... Remélem a mérlegen is.
Én pár évvel ezelőtt rendszeresen, volt is hatása kg ügyileg, és WC ügyileg is (rendesen, úgyhogy csak óvatosan, ha arra érzékeny lennél ! :-)))))
lehet, hogy Áginak szántad, de rám kattintottál, azért én válaszoltam.:-))
elmentem jegyet venni a WalyDisney jégrevüre és hirtelen jött az ötlet igy nem tudtam írni
Szia!
Itt vagyok most olvasok vissza, mert rengeteg munkám volt!
Pont most gondoltam Rád és Nenszire hogy vagytok?
Én egész jól birom, még meg is lepődtem, semmi bajom, még annyira sem szenvedek mint gyüminapon!
Te hogy vagy?
Ügyes vagy, már vártalak, hogy mesélj!!!
További ajánlott fórumok: