Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Gyakori kérdések a 90 napos diétáról
Én is ezerszer voltam WC*-n ugy mind Vicza, azt hittem haza sem érek hihihihihihi, de én megdöntöttem a csúcsom, már két liternél járok, s állandóan szomjas vagyok nem éhes !
Miért féltem ennyire ettől, fogalmam sincs!
Egyébként én most vasárnap mégegyszer megcsinálom, s akkor karácsonykor fehéritő, keményitő, szénhidrát nap lesz (ezt ma már egyszer leirtam, ugyhogy aki ujból olvassa bocsika().
Szia !
Nagyon ügyes vagy, meg tudod csinálni !!!!!!!!!!!!Tényleg nem olyan vészes, mint ahogy gondoltam!
Szia!
Most jutottam gép közelbe egy kicsit, s ihatsz szerintem egy kicsi tejjel reggel, de én most a fogyókura miatt csak édesitővel iszom! Kezdem ezt is megszokni.
Hogy birtad?
Vicza hogy birtad?
Mennem kell,mert ebredezik a leanyzo.Maj holnap jovok.Addig is bunozesmentes estet
kivanok.
Nagyon szep!A kislanyunknak is nagyon tetszik.
Amerikaban is nagy divat a diszites.
Amikor kijottem ide,ugy emlekszem,meg nem volt otthon nagy divat a hazak diszitese,de mondta a tesom,hogy mar egyre tobben diszitik.
Itt nagyon nagy divat.Most hetvegen is lattunk egy csaladi hazat,eszmeletlen sok egosor volt rajta.Gyonyoru volt,meg be is lehetett menni a kertjebe es kiirta,hogy belul a haz is kivan diszitve,kopogjunk es megnezhetjuk azt is.
még nem tudomde hideg kajákat kivánák.
Pl.kefir ,sajt, szalámi féle.
nekem holnap lesz 1 hónapja hogy elkezdtem és azóta nem ettem ilyeneket
1-szer jártam ott mikor nászuton voltunk MIskolctapolcánés elmentünk a várba .
ÉN Zalakomárba biztos halottál Zalakarosról a gyógyfürdöről attól 5km-re
Mi a 7.emeleten lakunk.
Nekunk is szines karacsonyfank lesz,nem szeretem a mofenyot,igazi fank lesz.Itt nagyon sokan kivilagitjak,diszitik a hazat.Mindig megnezzuk a csodahazakat,vannak akik szeretik ha fenyaradatban uszik a hazuk.
sziasztok megyek társasozni a gyermekkel.
Jó éjt mindnekinek.
adventi koszorun viszont 3 lila
és 1 rózsaszin gyertya van.
Karácsonyfánk viszont szines lesz mert ha láttam szép diszt akkor megvettem és sok féle színü van
szerintem simán ehetsz szendvicset proteinnapon. Sajttal, sonkával, mindennel.
Holnapi menüt még nem tudom. Valami husi...