Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Grúz diós uborkasaláta recept

Grúz diós uborkasaláta recept

A Grúz diós uborkasaláta hozzávalói:
1 szép nagy kígyóuborka
2 dl joghurt
2 ek citromlé
10 dkg dió
1/2 mk frissen őrölt bors
porcukor



A Grúz diós uborkasaláta elkészítési módja:
Az alaposan megmosott uborkát héjastul egész kicsi, maximum 1 cm-es kockákra vágjuk. A joghurtot a citromlével, sóval, borssal, kevés cukorral pikánsra ízesítjük, az uborkára öntjük, majd a durvára tört dióval együtt jól összekeverjük. Lefedve legalább fél napra hűtőbe tesszük, hogy jól összeérjen.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A grúz diós uborkasaláta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook