Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Grízhab avagy titokkrém recept

Grízhab avagy titokkrém recept

Elkészítési idő 25 perc

A Grízhab avagy titokkrém hozzávalói:
1/2 liter víz
3 evőkanál búzadara,6 evőkanál cukor,1 vaníliás cukor,1 citrom leve és héja lereszelve


A Grízhab avagy titokkrém elkészítési módja:
hozzávalókat folyamatos keverés közben felfőzni (gázon 5-6 perc) Lehűteni,majd gépi habverővel felverni kb. 14 perc, tálkákba kiadagolni és mehet a hűtőbe (mennyei)

(régi erdélyi recept) Ne legyünk türelmetlenek a megkóstolósával. Jól lehűtve a legfinonabb, ezért fogyasztás előtt pár órára tegyük be hűtőbe.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A grízhab avagy titokkrém elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook