Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Grilltál recept

Grilltál recept

A Grilltál hozzávalói:
1 db cukkini
20 dkg gomba
30 dkg burgonya
30 dkg csirkemell (vagy bőr nélküli felsőcomb)
grillpác
1 db ananász


A Grilltál elkészítési módja:
Elkészítése: A zöldségeket meghámozzuk és alaposan megmossuk. A cukkinit és a burgonyát kb. 0,5cm-es vastagságú karikákra, a gombát méretétől függően félbe, esetleg négy részre, a húst pedig ízlés szerinti darabokra vágjuk. A grillpácban megforgatjuk a zöldségeket és másfél órán keresztül a hűtőben pihentetjük. Ugyanúgy járunk el a húsokkal is. A hűtőből kivéve a forró grillrácsra pakoljuk őket és készre sütjük! Mikor ezekkel kész vagyunk karikákra darabolt ananászt rakunk a rácsra és ízlés szerinti állagúra grillezzük! Tálaláskor mindenből rakunk a tányérra. Esetleg barnarizst is főzhetünk mellé!

Idő: 50 perc
Nehézség: könnyű


Kategória: Egytálételek receptjei


A grilltál elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook