Graham kenyér recept

Elkészítési idő 10 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény

A Graham kenyér hozzávalói:
0.5 kg graham liszt
1 db édesíitő
3 dl meleg víz
fél csomag száritott élesztó
1 kk só
0.5 dl olaj


A Graham kenyér elkészítési módja:
A meleg vízben feloldom az édesítőt. Egy tálba bele mérem lisztet,sót,élesztőt,olajat.Utánna az édesíitős vízet is bele öntőm a tálba.Addig keverem míg az összes lisztet fel nem veszi a víz.Ha nem elég a víz akkor nyugottan lehet utánna önteni sima langyos vízet.A tálat letakarom egy konyharuhával. Addig hagyom állni amig meg nem kell.

Sütéskor én a tepsiben sütőpapíra rakom a cipókat.
A formájukat mindenki egyénileg dönti el.
Addig szoktam sütni amig a cipó teteje is kemény lesz.
Zacskóban több napig is eláll.


Kategória: Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei


A graham kenyér elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook