Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Görög-sali kicsit másképp recept

Görög-sali kicsit másképp recept

Elkészítési idő 20 perc
Kalóriaszegény Kalóriaszegény

A Görög-sali kicsit másképp hozzávalói:
uborka
paradicsom
gomba
fetasajt
olívaolaj
meg amit szeretnél


A Görög-sali kicsit másképp elkészítési módja:
Az ubit paradicsomot pici kockákra vágjuk egytálba hozzá adjuk a sós vízbe megfőzött,lecsepegtetet gombákat apróra vágva! Sót nem teszünk hozzá, mert a feta besozza! Belevágjuk a fetát meglocsoljuk olajal és 1-2ora hűtőben állás után ehető is!

Nagyon finom,laktatos sali és bármekkora menyiségben ehető! Én mindig nagy adagokat csinálok és ha rámtör a farkas éhség akár késő este is nagyokat eszem belőle!


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A görög-sali kicsit másképp elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook