Főoldal » Receptek » Vegetáriánus ételek receptjei » Gorgonzolás-padlizsános gnocchi recept

Gorgonzolás-padlizsános gnocchi recept

A Gorgonzolás-padlizsános gnocchi hozzávalói:
50 dkg gnocchi
1 kisebb padlizsán
5-10 dkg gorgonzola
2-3 dl tejszín
bors

olívaolaj


A Gorgonzolás-padlizsános gnocchi elkészítési módja:
A padlizsánt kicsi kockákra vágom. Serpenyőbe olívaolajat öntök, beleteszem a padlizsánt, kicsit megpirítom, de nem sokáig, mert akkor teljesen elfő. Felöntöm tejszínnel, belemorzsolom/vágom a gorgonzolát. Addig főzöm, amíg a gorgonzola felolvad, teszek bele egy pici borsot is, ha szükséges, sót is. Közben megfőzöm a gnocchit, leszűröm, és az elkészült szószba forgatom, rögtön lehet tálalni.


Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei


A gorgonzolás-padlizsános gnocchi elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook