Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Gonoszságaim fórum

Gonoszságaim (beszélgetős fórum)


1 2
43. a14deb9047 (válaszként erre: 36. - Castellina)
2009. dec. 28. 20:20
Az íróasztalomra tettem ki ezt az imádságot és amikor jött a 2 kollegina, akikkel valahogy nem tudtam kijönni, mindig ránéztem... Elmúlt...
42. Castellina (válaszként erre: 44. - Fiatalember35)
2008. aug. 9. 00:01
Mielött még gondoltál volna bármire, gyorsan megelőztem:D
41. spinneli (válaszként erre: 40. - Castellina)
2008. aug. 8. 23:29

nem a jegykiadó volt az összekeverő, hanem egy jegyvásárló.

:)

40. Castellina (válaszként erre: 39. - Spinneli)
2008. aug. 8. 23:19

Valszeg igencsak kerülte a veled való kommunikációt:))) bármennyire is ez lett volna a dolga...lehet, hogy máshova vágyott, nem dolgozni...

előfordul ilyesmi

2008. aug. 8. 23:16

ma legszívesebben lerúgtam volna egy nő fejét, mikor a MÁV jegykiadó ablakát összetévesztette az ŐSZIKE Idősotthon délutáni tracsspartijával.

Bocs, gonosz vagyok.

38. Castellina (válaszként erre: 39. - Fiatalember35)
2008. aug. 8. 23:16
Ne értsd félre, nem írtam milyen dolgunk :)
37. Castellina (válaszként erre: 37. - Fiatalember35)
2008. aug. 8. 22:49
Talán nem léteznek véletlenek? Kezdem gyanitani, hogy dolgunk van egymással...
2008. aug. 8. 22:41

Minden gonoszkodónak ajánlom ezt az imát Assisi Szent Ferenctől, napi 2x reggel és este:


Uram, tégy engem békéd eszközévé.

Hadd vigyem a szeretetet,

ahol a gyűlölet uralkodik,

a megbocsátást oda,

ahol a vétek él.

Hogy egyességre hozzam azokat,

akik széthúzásban élnek,

s az igazságot vigyem oda,

ahol a tévely az úr.

Hadd vigyem a hitet,

hogy szétoszlassam a sötétséget,

s az örömöt vigyem oda,

ahol szenvedés az élet.

35. adri25
2008. aug. 1. 08:29
én nem szoktam gonoszkodni
34. Enissa (válaszként erre: 33. - Amena)
2008. júl. 31. 23:47

Igaz ehhez a férfi is kellett, de én erre nem lennék büszke. Ilyenkor nem tudom a kárörvendő fél belegondol abba, ha ő eltudta venni a másiktól férjét, kedvesét...

esetleg ha egy következő nő tőle veszi el,akkor is olyan nagy dicsőségnek tarja az ilyen tettet?

Védelmére legyen mondva , bevállalja (gonosz)

33. Amena
2007. okt. 24. 13:57
A legnagyobb gonoszságom lett életem legjobb lépése. A Kedvesem leendő exe szerint tönkretettem egy 20 éves házasságot.
2007. okt. 15. 18:48

Szijjasztok! Én egy 18 éves lány vagyok és iszonyat nagy bajban/kérdésben vagyok. A gondom a következő: Van/ volt egy barátom 1,5 éve, akit iszonyatosan szeretek. Tudjátok, ő az a bizonyos "első szerelem". Eddig minden nagyon szép és jó, csakhogy én régebben elég kicsapongó életet éltem. A barátom is nagyon szeret engem, ez 100000%, de elkövetett egy nagyon-nagyon nagy hibát. Összejárt az úgynevezett legjobb barátnőmmel csak azért, hogy a barátnőm minden apró kis lépésemről beszámoljon neki. Mondanom sem kell, hogy dumált neki minden hülyeséget rólam, csakhogy teljes mértékig az övé legyen. A szakítás nem jött össze a kis k***nak, de elég csúnyán lebuktak. Szóval arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek ez mennnyire megbocsájtható. Abban tuti biztos vok, h engem szeret és én kellek neki, meg hogy a "barátnőm " csak egy eszköz volt, de azon is elgondolkodtam, hogy fordított esetben mi lett volna (sztem megölt volna). Aki vt már ilyen vagy ehhez hasonló cipőben, legyen szíves segíteni, mert nagyon tanácstalan vok. A barátommal azóta "kibékültem", de mondanom sem kell, h semmi sem olyan mint régen... :( Légyszi segítsetek ha tudtok. Nem garantálom, hogy visszatalálok még ide, de az email címem: tamaraa27@freemail.hu

Előre is nagyon szépen köszönöm!!!!!!!

2007. szept. 26. 11:26

Ahogy olvastam a topicokat, rájöttem, hogy én nem is gonoszkodtam még életemben, pedig rám szokták azt mondani, hogy de kis gonoszka vagyok.

Az első szerelmem, tíz ével ezelőtt, szakított velem és akkor küldtem neki egy levelet egy ismeretlen lánytól, mert tudtam, hogy utána fel fog engem hívni, hogy megkérdezze, én küldtem-e a levelet. Fel is hívott, de nem értem el vele semmit. Aztán még küldtem neki másik hármat. Szerelmes voltam, nem tudtam mit csinálok. :)

De még gondolkozom a többi gonoszságaimon, ha vannak. Azért jó lenne ha lenne, mert nem akarok jó kislány lenni.

30. 613c0e0120 (válaszként erre: 29. - 5a071c9eeb)
2007. szept. 26. 11:23
:)
2007. szept. 26. 06:32
A legnagyobb gonoszságom, hogy kedves,figyelmes, segítőkész vagyok azzal, aki velem gonosz.Nem is egy ilyen emberből lett barátom, akik aztán elmondták, hogy életükben nem érezték magukat még olyan kellemetlen helyzetben.Igy találtam rá a legjobb barátnőmre 1973-ban, aki még ma is az.
28. Donyta
2007. szept. 26. 05:04
Nekem is volt régebben egy gonoszságom, de lehetne másképpen is nevezni! Alapból nagyon is segítőkész vagyok, ha szeretem, ha nem az illetőt. A párom rendszeresen játékgépezett, nagyon belemerülve! Iszonyat sok pénzt eljátszott hosszú éveken keresztűl. Már nagyon elegem lett, amikor egy hónapban kétszer is pótolnom kellett a munkahelyi bevételét, ami több volt mint a fizetése. Nem mindig mert erről szólni, de én észrevettem rajta mindig, hogy valami gáz van! Ilyenkor, hogy ne kelljen rettegnie, és szégyenkeznie alment dokihoz, és betegá.-ba kérte magát. Egyszer nagyon elfutott vele a ló, és nem volt semmilyen kiútja, csak én! Könyörgött, hogy segítsek már sokadszorra, de nálam is nagyon fogytán volt a türelem, és a kilátás a jövőre nézve! Megtagadtam a segítségem, és kívántam, hogy legyen már vége, bukjon le! Ő életében először nagyon kétségbeesve mindent megigérve (ami már nem hatott meg) könyörgött. Én hajthatatlan maradtam. Mire ő felajánlotta, hogy ha kell letérdel elöttem és úgy kér mindenért bocsánatot, és segítséget. Felajánlotta, hogy ír egy papirt 5 évre felbontva, hogy amit eljátszott azt visszafizeti nekem. Belementem, bár nem hittem neki. Az első évre 1 millát tett volna le, a következőben, 2M-át igért, 3-ban 1,5M; 4.-ben 1,5M. Ezt 3 pld.-ban leírta, alá is lett iratva, hogy nem kamu. űelmentem a bankba és elintéztem neki a pénzt, amit átadtam már sokadszorra! A papír még mindig megvan, ma már nem játszik mert figyelem, és nincs nála pénz! (Volt olyan is, hogy közös számlatulajdonos lett velem, és levett a tudtom nélkül nem kis összeget) Itt nagyon elegem lett belőle, és azóta is rajtam a teher miatta! Ma már nem közösködünk. Őt kisegítettem a sz...-ból, és nem igazán lett semmi sem jobb ezután sem. Még sosem kért tőlem térdenállva senki segítséget. De úgyérzem a sok veszteség, és idegességeim miatt legalább ennyit megérdemelt. Szinte, vagy mindent miatta vesztettem el amim volt. És az a minden!
2007. szept. 25. 22:40
Van egy nőismerősöm akinek nem köszönök sőt rá se nézek! Megtudtam hogy valójában milyen egyéniség, de nem ez miatt haragszom rá!
2007. júl. 19. 23:37
Én sokszor teszek negatív megjegyzéseket munka közben 1-2 illetőre, mondom is ilyenkor, milyen gonosz vagyok, de azért ha segíteni kell nekik, mindig segítőkész vagyok. Mert más a munka, és máa a személyes véleményem. Azt hiszem ennyi az össz gonoszságom.
25. ujjászületés (válaszként erre: 22. - Opium)
2007. júl. 19. 23:32

Nagyon egyértek Veled! Én is átestem hasonló dolgokon. El sem tudtam volna képzelni azokat a dolgokat, amiket most csinálok és átélek, hogy velem megtörténhetnek. Az egysíkú, rugalmatlan gondolkodásom hirtelen átváltozott nyitottsággá mindenre és mindenkire. Sőt már unalmasnak találom, ha nem történik valami, ami nem általános.

A pasizás? Hát nem könnyű.De a csajozás sem. Egyre jobban azt látom, hogy mindenkinek van egy kifelé mutatott énje és egy befelé élt. Csak idő kérdése, hogy mikor tőr fel az emberből az elfolytott énje. Ki kell élnünk a vágyainkat, hisz azért vagyunk a Földön, hogy tanuljunk és boldogok legyünk. Csak hát az első lépés! Nos hát az nehéz!

2007. júl. 19. 23:20
Gonoszság? Nem... inkább az édes bosszúban hiszek...
2007. júl. 17. 13:10
Én minden nap gonoszkodom, egy bizonyos tyúk miatt.
22. opium
2007. máj. 13. 08:13

Amióta az eszemet tudom, nagyon szigorúan kezelem a megcsalás témát, nekem onnantól végleg becsapódik egy ajtó és nincs visszaút. Az exem csajozásait is elviseltem több, mint egy évig. Akkor fordultam 180 fokot, amikor biztos voltam benne, hogy megcsalt. Hiába könyörgött, sőt, még azt a sok éven át kínzó, beteljesületlen vágyamat is, a közös gyermeket is vállalta volna, csak bocsássak meg neki, de hiába, már nem volt visszaút, pedig visszafordíthattam volna a dolgokat.


Nem tudtam elképzelni, hogy egy nem független, foglalt pasival bármilyen közelebbi dolgom legyen. Az összes foglalt, szeretőt, alkalmi szexet kereső pasit durván elhajtottam és bár nem mondtam ki, de a szívem mélyén elítéltem őket. Aztán jött a mostani pasim, akivel barátságnak indult a dolog, semmi mást nem akartam tőle. És basszus... szeretője lettem. Én akartam így, én húztam be Őt az ágyamba. Tudta, hogyan viszonyulok a foglalt pasikhoz és ennek megfelelően viselkedett, a legkisebb jelét sem mutatta, hogy mint nő érdeklem, csak később mondta el, hogy valójában Ő is akarta a dolgot. Elmondta, hogy közte és a barátnője közt már rég nincs szex, úgy élnek, mint két testvér, lehet ez is befolyásolt.

Sokat tanultam ebből, magamról. Méghozzá azt, hogy hiába ragaszkodom foggal-körömmel, megszállottan az elveimhez, bármikor előfordulhat, hogy azokkal ellentétesen cselekszem. Azóta már nem ítélkezem senki felett, mert bármikor adódhat egy ilyen, vagy hasonló helyzet bárki életében.


..és érdekes, hogy most, bár nem ítélem el, de butácskának, bizonyos téren tapasztalatlannak, fafejűnek, földhözragadtnak gondolom azokat, akik azt mondják, hogy á, ők soha... mások felet ítélkeznek, lelki pofonokat osztogatnak - mint valami patyolat tiszta félistenek - tökmindegy, hogy mi miatt. Ezt sem kellene tennem, mert senki nem tehet arról, hogy még nem csöppent bele egy "szokatlan" helyzetbe, azért el sem tudja képzelni hogyan éli meg a másik.

2007. máj. 13. 02:53

saját magammal szemben REMEK módszereket fejlesztettem tökélyre.....

másokkal szemben viszont nem esik jól a gonoszság, ...hmmm....ez már mazochizmus lenne???? lehet hogy az. :(

20. Manhattan22 (válaszként erre: 19. - Cinka)
2007. máj. 13. 00:38
Majd megbékél...Ha fontos vagy neki!!:)
19. Cinka
2007. máj. 13. 00:30
Megbántottam ma valakit, bár nem akartam, csak félreértette a szövegem((((((((
2007. máj. 12. 20:46

Gonoszsagaim? Legyek oszinte?

Mikor karateztam az edzo volt a baratom. Fiatal srac volt. Nem volt koztunk csoknal tobb... De imadott...(?) Csak jatszottam vele... Az ujjam kore csavartam elveztem, hogy tetszek, 18 eves voltam es meg egy komoly gondolatom sem volt. :) Mikor meguntam a rajongasat dobtam. Lett egy masik baratnoje a karatecsoportban... Nem birtam elviselni... A csaj mondta, hogy allandoan rolam beszel, engedjem mar el... hagyjam meg neki, en szebb vagyok konnyebben talalok mast... Nem erdekelt a csaj. Visszaszereztem a pasit... egy hetre... aztan megint dobtam. Gonoszkodtam vele. Par eve talalkoztunk. Nos, van egy kifia... Es azt mondta nekem boldog, de barmikor elhagyja oket ertem...(!) Ki erti a pasikat? Pedig meg akkor szex sem volt koztunk. Tehat errol az oldalamrol, nem is ismer... :)

2007. máj. 12. 20:42

Az én gonoszságom a barátnőimmel kapcsolatban az, hogy igyekszem megfelelő távolságot tartani tőlük. Nem hagyom, hogy életem túlnyomó részeivé váljanak.

És ez idegesíti őket.

2007. máj. 12. 20:38
És ez még semmi! Válásom után együtt jártam egy sráccal, nagyon szerettem, csak gyenge jellem volt szegény. Akkor volt egy barátnőm akivel sokat voltam együtt, még egyszerre voltunk balesettel kórházban, azt hinné az ember kialakul ezek után egy bajtársi kapcsolat. Amíg én egy üzleti úton voltam rástartolt a barátomra. Tetten is értem őket, amikor egy bajsejtelmes gondolattal bekopogtattam a párom lakásába.
2007. máj. 12. 20:29
Hűűű... hát erről tudnék mit mesélni! A volt férjemet az akkori legjobb barátnőm nemcsak hogy elcsábította, de alattomos módon bekavart a kapcsolatunkba, hogy el is váltunk. Életemben még egy ilyen szarkavaró, intrikus nővel nem találkoztam! Ő úgy vált el, hogy a férjét rajtakapta a szomszédasszonnyal. Azóta az a heppje, hogy a környezetében lévő emberek még működő kapcsolatát tönkreteszi. Utólag tudtam meg, hogy az előttem lévő állítólagos legjobb barátnője férjét is elcsábította, el is váltak.
2007. máj. 12. 20:08

Mindenki követ el hibát, hibákat. Ítélkezni más felett nem lehet, mert nem lehet tudni.


Az ilyen esetben meg kettőn áll a vásár.

Én is voltam ilyen cipőben: az a nő, akit anno barátnőmnek neveztem, lefeküdt azzal, akit akkor a legjobban szerettem. De én még bocsánatkérést sem hallottam (aztán más okból meg én voltam a szemét, aljas) tőle...igaz nem is vártam, mert már ismertem. Engem is bánt a mai napig, de már nevetek rajta és köszönetet is mondtam neki...messziről.:))


Neked megbocsájtottak, lépj túl rajta!

1 2

Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook