Főoldal » Receptek » Tésztafélék receptjei » Gombás, vagy húsos palacsinta recept

Gombás, vagy húsos palacsinta recept

A Gombás, vagy húsos palacsinta hozzávalói:
12 db palacsinta,
50 dkg gomba,
1 nagy hagyma
pirospaprika
zsir v.olaj
2 dl tejföl
liszt


A Gombás, vagy húsos palacsinta elkészítési módja:
Elkészitjük a gomba pörköltet,ha kész behabarjuk,majd leszürjük.A levét félre rakjuk,a gombával megtöltjük a palacsintákat,tűzálló tálba rakjuk,és ráöntjük a szaftot.Sütőben átforrósitjuk.

A húsos változat 50 dkg darált húsból készült pörkölt,szintén behabarva.A további elkészités azonos az elöbbivel.Mindkettő nagyon finom,és a szaft miatt nem száraz.


Kategória: Tésztafélék receptjei


A gombás, vagy húsos palacsinta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook