Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Gombás, tejszínes csirkeragu recept

Gombás, tejszínes csirkeragu recept

A Gombás, tejszínes csirkeragu hozzávalói:
80 dkg csirkemell filé
2 fej vöröshagyma
2 üveg szeletelt gomba
4 gerezd fokhagyma
2 dl főzőtejszín
1 csokor apróra vágott petrezselyem
só, bors
olaj


A Gombás, tejszínes csirkeragu elkészítési módja:
A vöröshagymát apróra kockázom és kevés olajon üvegesre pirítom. A csirkemellet kockákra vágom és a hagymához adva fehéredésig párolom. Beleteszem a gombát és pár perc múlva, ha a gomba már kezd összeesni, belepréselem a fokhagymát. Fűszerezem, és jól elkeverem. Fedő alatt, néha megkeverve addig párolom, amíg a gomba is puha lesz. Végül a tejszínnel összeforralom és hozzáadom a petrezselymet.

Nokedlivel az igazi, de rizs és bulgur is passzol hozzá.


Kategória: Húsételek receptjei


A gombás, tejszínes csirkeragu elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook