Főoldal » Receptek » Tésztafélék receptjei » Gombás sonkás metélt recept

Gombás sonkás metélt recept

A Gombás sonkás metélt hozzávalói:
200g tömlős sajt
10 dkg főtt sonka
20 dkg gomba
30 dkg száraz szélesmetélt tészta
2 evőkanál tej
1 nagyobb darab margarin vagy vaj
1 gerezd fokhagyma
frissen őrölt feketebors
friss vágott petrezselyem


A Gombás sonkás metélt elkészítési módja:
Főzzük ki a tésztát . Serpenyőben melegítsük meg a margarint, nyomjuk bele a fokhagymát, adjuk hozzá a szeletekre vágott gombát, pirítsuk míg meg nem puhul a gomba. Adjuk hozzá a felvagdalt sonkát, a tejet és a tömlős sajtot. Melegítsük amíg a sajt jól fel nem olvad, a tej fel nem melegszik. Frissen őrölt feketeborssal fűszerezzük, kevéske frissen vágott zöld petrezselyemmel megszórjuk. A tésztával összekeverve azonnal tálaljuk.


Kategória: Tésztafélék receptjei


A gombás sonkás metélt elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook