Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Gombás rakott csirkemell recept

Gombás rakott csirkemell recept

A Gombás rakott csirkemell hozzávalói:
50 dkg csirkemellfilé
20 dkg gomba
3 db főtt tojás
1 db nyers tojás
2 db zsemle
15 dkg sajt
4 dl tejföl

őrölt fekete bors
ételízesítő


A Gombás rakott csirkemell elkészítési módja:
1. A csirkemellet nagyon vékonyra felszeleteljük, margarinnal kikent jénai tálba helyezzük, hogy az edény alját elfedje. 2. A zsemléket beáztatjuk, kinyomkodjuk, összekeverjük a felaprított gombával és a főtt tojással. 3. Ízlés szerint fűszerezzük, majd összedolgozzuk a nyers tojással. 4. Ezzel a töltelékkel befedjük a húst, 3-4 dl tejfölt teszünk a tetejére. 5. Közepes lángon megsütjük, majd megszórjuk reszelt sajttal.


Kategória: Egytálételek receptjei


A gombás rakott csirkemell elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook