Főoldal » Receptek » Vegetáriánus ételek receptjei » Gombás pogácsa recept

Gombás pogácsa recept

A Gombás pogácsa hozzávalói:
60 dkg gomba
1 kis fej hagyma

bors
fél kg liszt
1 tojás
zsír
zsemlemorzsa.


A Gombás pogácsa elkészítési módja:
A gombát megmosom, megtisztítom, majd apróra vágom. A hagymát apró kockákra vágom és a zsírban világosbarnára pirítom. Hozzáadom a gombát, sózom, borsozom és megszórom finomra vágott petrezselyemzölddel. Erős tűzön tovább pirítom, míg a levét el nem főtte. Megszórom liszttel, hozzáadok egy tojást és a masszából pogácsákat formálok. Zsemlemorzsába forgatom és forró zsírban, vagy olajban kisütöm.


Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei


A gombás pogácsa elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook