Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Gombaragus karaj recept

Gombaragus karaj recept

A Gombaragus karaj hozzávalói:
8 szelet sertéskaraj,
20 dkg gomba ,
4 tojás ,
1 fej vöröshagyma ,
1 zöldpaprika,
2 evőkanál liszt,
3 evőkanál olaj,
só ,
pirospaprika,
bors ,
zöldpetrezselyem,


A Gombaragus karaj elkészítési módja:
A kiklopfolt, sózott, borsozott hússzeleteket csipetnyi pirospaprikával elkevert lisztbe forgatjuk, olajon megsütjük, majd egy edényben melegen tartjuk. A visszamaradt olajon az apróra vágott hagymát megfonnyasztjuk, majd a tűzről levéve késhegynyi pirospaprikával összekeverjük. Ezután a megtisztított, felszeletelt gombát és zöldpaprikát beletesszük, megsózzuk, és egy fél dl vizet aláöntve puhára pároljuk, végül zsírjára sütjük. Megszórjuk a felaprított zöldpetrezselyemmel, és a felvert tojásokat ráöntve addig sütjük, míg rántotta keménységű nem lesz. Az elkészült ragut a melegen tartott hússzeletekre simítjuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A gombaragus karaj elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook