Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ

Gombapástétom recept

Elkészítési idő 15 perc
Kalória 167 kcal
Szénhidráttartalom 2 gramm
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény

A Gombapástétom hozzávalói:
20 dkg gomba
2 db kemény tojás
6 dkg margarin

bors
késhegynyi mustár


A Gombapástétom elkészítési módja:
A megtisztított, apróra vágott gombát egy kevés margarinban sóval, borssal szárazra pároljuk, és ha kihült, az apróra darabolt kemény tojásokkal mustárral, és a maradék margarinnal alaposan kikeverjük.
Nagyon finom pirítóssal, vagy Abonettelis.


Használhatunk botmixert,hogy krémesebb legyen.

Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei

A receptet beküldte: , 2007. szept. 26. 23:38

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook