Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Gombakrokett őzgerinc formában recept

Gombakrokett őzgerinc formában recept

Elkészítési idő 60 perc

A Gombakrokett őzgerinc formában hozzávalói:
2 személyre
250 g gomba
fél fej vöröshagyma (50g)
150 g darált sertéshús
1 főtt tojás
1 nyers tojás
1 ek. búzakorpa (10g)
1 teáskanál mustár
bors
majoránna

petrezselyemzöld


A Gombakrokett őzgerinc formában elkészítési módja:
1.A megtisztított vöröshagymát, gombát apróra vágjuk, teflonedényben megpároljuk, hozzáadjuk a darált húst és az összevágott petrezselyemzöldet. 2.Ha kihűlt, belereszeljük a főtt tojást, összedolgozzuk a búzakorpával, majd a fűszerekkel ízesítjük, és a nyers tojás hozzáadásával masszát készítünk. 3.Az őzgerincformát alufóliával kibéleljük, belehelyezzük a masszát és közepesen forró sütőben lassan sütjük, majd fóliával együtt kivesszük az őzgerincformából és 10 perc múlva felszeleteljük. Jó étvágyat!


Kategória: Egytálételek receptjei


A gombakrokett őzgerinc formában elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook