Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Gomba fasírt recept

Gomba fasírt recept

A Gomba fasírt hozzávalói:
fél kg gomba,
1 db hagyma,
fokhagyma
2 db tojás,
2 evőkanál Tk.zsemlemorzsa,
4 dkg tk liszt
só,
őrölt fekete bors,
olaj a sütéshez.


Gomba fasírt

A Gomba fasírt elkészítési módja:
Tisztítsuk meg a gombát és sós vízben főzzük meg. Szűrjük le és daráljuk le, vagy tegyük aprítógépbe. Tisztítsuk meg és daráljuk le a hagymát. Egy tálban keverjük össze a langyos gombát a tojásokkal, a ledarált hagymával, 2 kanál tk.liszttell, sóval, borssal, majd formázzunk fasírtokat belőlük és forgassuk meg zsemlemorzsában. Egy serpenyőbe forrósítsunk olajat, süssük ki a gombafasírtokat, melegen tálaljuk.


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A gomba fasírt elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook