Gólyaklub! Zártkörű, meghívóval.. (beszélgetés)
Nekem volt a középsuli tablóképen, az esküvőmön és most azon az esküvőn, ahová mentünk 1 hónapja :D
kattintsatok ra akkor nagyobb!!! nem vagyok egy scannelo vilagbajnok!
mindjart jon a fejkep is:)
huszka, az inika az sztem nem inika, mert ilyet eletemben nem hallottam:) de a cinta szerelmet jelent! milyen szam ez hol hallottad?
Megértelek:)
Cicmic,ha a párod azt mondta érzi őket,akkor ott is vannak,hidd el:)
Nagyon helyes, jól kell kiválasztani az alapozót, nem mindegyik olyan vastag.
Én is így vagyok, hogy élvezem, de csak ha van elég időm rá, nem szeretem kapkodva csinálni.
Én sem használok alapozót csak félévente:)
Szijja Drágám :) Köszi szépen.. Persze, értem én, hogy kellene, de egyszerűen olyan, mintha egy maszk lenne az arcomon és nem tudom elviselni... :) Egyébként régen semmilyen ragya nem volt az arcomon..nekem ez egyetem 4. évétől van. Olyan szép bőrőm volt, hogy csak na :) A körmöm pedig szépen nő és szépek is, így műköröm sem kellett még. De eldöntöttem, hogy 30. szülinapomra veszek egy alapozót :))))
Én is magamnak építem a körmömet,meg a barátnőimnek is én csináltam,meg a családban is:)
Szeretem csinálni,csak nem mindig van rá időm:(
Igen.. én :)) Nagyobb képet kérek, mert így nem látni semmit sem :)) Meg a fejedről is :D És férjedéről is :DDD
Raktam egyet a naplomba!
a pocikepet is hozza be a ferjem az irodaba, ha minden jol megy ma azt is fel tudom vegre rakni...
amugy pont most scanneltem be par eskuvoi fotot:)
Miért nincs róla fent kép az iwiw-en sem?
Szia Huszka! Mi újság? Szép vagy Te egyébként is, de azért néha kell egy kicsit.
Nagyon remélem, nem lehet máshogy. A Péter reggel azt mondta, hogy amikor ráteszi a kezét a pocimra érzi, hogy ott vannak.
Szia huszka!
Te kerdezted a multkor hogy mit jelent az inika cinta?
Hú Lányok...én ennyire nem vagyok fodrászos, kozmetikusos és körmös...le vagyok maradva. Nekem sosem volt még műkörmöm :) És alapozót sem használok :D Pedig lehet, nem ártana :))
Tenyleg szep! csak a meleg miatt hamar lejon:( az eskuvomon gyonyoru hennam volt:)
jól teszed, hogy bizakodsz Cicmic, minden rendben lesz:))
én jól vagyok köszönöm:))
műköröm, szoli nálam is van:))
ja és háromhetente kozmetikus is:))
Annyira imádom a hennát, gyönyörű! Főleg ha jó szakember csinálja!
Szép napot neked, puszi!
Kepzeld nekem annyira szepen no a kormom, szinte reszelni se kell! mondjuk egy ideje mar nem novesztem, itt nem szeretik, illetve nem divat vagy nem tudom..valahogy azonosultam:) viszont hennat szoktam csinaltatni, es akkor befestik a kormot is! nagyon erdekes ez az azsiai "koromkultura"!
Ezt rossz ember előtt mondod :D Kozmetikus vagyok, ebből élek. Meg körmös is, de azt csak a családnak csinálom.
Egyébként ez nem biztos, hogy rossz, ez lehet, csak egyszerű igényesség is. Nekem is mindig van zselé a körmömön, otthon nagyon ritkán mosok hajat, szinte mindig a fodrász kolleginák csinálják, és a kolléganőmmel gyakran szépítgetjük egymást :) Mondjuk nekem könnyű, mindez ingyen van.
Hancsi, neha ram is ramjon ilyen "picsakorszak":))) markas parfum, smink...stb:))) foleg amikor Marionnaud-ban dolgoztam, na ne tudd meg!!!
Jól vagyok,köszönöm bár mostanában kezdek át menni "picsába"
Műköröm,rucik,kozmetikus minden héten,legalábbis ami az elmúlt 3hetet illeti,és ma mindenképpen el kell mennem lila és fehér körömlakkot venni:)
/Valami bekattant,nem vagyok normális én nem szoktam ilyen lenni,pláne nem ilyen intenzíven:)/
Nem jó a pihenés, jobb ha lefoglalom magam kicsit, persze azért nem erőltetem meg magam.
Örülök, hogy jól vagy.
További ajánlott fórumok: