Gólyaklub! Zártkörű, meghívóval.. (beszélgetés)
Szióka!Mi újság??Hogy vagy?
Jobb lenne az tény és való!:)
Hát igen :) Mondjuk én megvagyok fürdés nélkül is :) De azért jobb lenne, ha egyáltalán nem jönne meg :DDD
Juj!!!Imádom a Balcsit!!!14 éves koromig mindig ott nyaraltam, mert az egyik rokonunknak ott volt nyaralója!!!A pirit meg ne is mond!Mi vasárnap megyünk nyaralni és hát pénteken kéne megjönnie!!Remélem megjön, mert akkor vasárnapra már nem sok lesz!A nyaralás alatt meg nem akarok izgulni azon, hogy vajon mikor jön meg!Nyugodtan szeretnék fürcsizni a patakban, nem pedig arra várni, hogy mikor kezdődik a horror!:)
Balatonra megyünk nyaralni, de akkor kellene megjönnie... :))
Hát még én hogy örülök neki!!!!!Hová mész hétfőn?
Már jó ideje nem ettem egy jót..de ezt mindenre értem... egy jó ételt..na jó, a paprikás csirkeszárnyam nagyon finom lett, de azóta nem laktam jól... :(
Előferdül, hogy szarul vagyok :))) Majd hétfőn kiderül vagy beborul :)))
A dinnyét én is szeretem, de nem mindig.. Most már egy ideje nem ettem, de ezt a nyarat azzal kezdtem :D És jólesett nagyon :))) Na meg a főtt kukci :D Mmmm...
Úgy örülök, hogy a bromót már jól tolerálod :DD
Szia!!!Olvastam, hogy nem érzed magad valami jól!!:((Sajnálom drága!
Görögdinnye :D Tényleg :DDDD
Szija Teri és Adri :) Bocsi..vendégem volt :)
Bellyke, nekem msot nagyon rossz volt az étel...kolbászos bableves..na az még elment, de a milánói borzalmas volt...és igen, hamarosan kiderül, mi lehet velem...
Szióka!Vigyázz magatokra!
Én is azt remélem, hogy ha normál szinten lesz a prolaktinom akkor lemegy egy pár kiló!!!Mert tavaly ilyenkor 10 kilóval kevesebb voltam!!Akkor még szedtem a fogigátlót és az szerintem elnyomta a prolaktint!És ahogy abbahagytam szépen feljött az a fránya 10 kiló!!!Azóta pedig bármivel próbálkozom sehogy sem akarnak eltűnni!Pedig volt hogy 1 hónapig nem vacsiztam, más már fogyott volna 5-6 kilót én egyet sem!!!Ja és előtte ez nekem is hatásos volt!!!!Szóval most már nem is próbálkozom amíg nem lesz végre normál tartományban a prolaktinom!!!!
Lassan tényleg elköszönök, Sziasztok!
Hát, ha babásan hányingerd lesz, nem kívánsz az elején főzni! szerencsére enni sem kívánok. :) És egyébként is itt van anyukám...
Ne is mond!!!Én most úgy ennék görögdinnyét!!!Lehet apucinak szólok hogy ha jön haza hozzon egy szép nagyot!!!!!!
Ja, és a páromnak megmondtam, hogy csak úgy tudok járni rendszeresen tornázni munka után, ha ő is segít a háztartásban! Na, erre úgy porszívózott és pakolt, mint egy kisangyal. :DD
Rosszabb biztosan nem lesz a helyzet!Legalább tudom mi vár rám!!!Fel tudok rá készülni!Ennél már csak az lenne a legjobb ha felkészülnék de nem lenne hányinger és elkerülne rókakoma!:))De ha jönnie kell hát csak jöjjön!!!!A babaért mindent elviselek!Most is sikerült átvészelnem ezt az időszakot!Azt tartotta bennem a lelket, hogy tudtam csak így lehet babócám!!!!
Szia Adri! Igan, nyáron szokott fokozódni a munkaundor. :))
Én lassan készülődöm a védőnőhöz, után hazafelé bemegyek a zöldségeshez, és bevásárolok gyümiből.
Irodai munka mellett szerintem nehéz fogyózni. Egyrészt a kevés mozgás miatt, másrészt a monotonitás miatt az ember jobban figyel a gyomrára, az is változatos dolog a napban, hogy legalább kimegyünk kicsit ebédelni. Arról nem is beszélve, hogy még utána kellene tornázni valamit heti többször és ott a háztartás...
:) ki tudja, addigra már úgy megszokod az émelygést, szédülést, hogy akkor fel sem tűnik majd :)
Hát én is iszonyat élvezem, hogy nem fetrengek otthon amikor hazaérek mert hányingerem van meg szédülök!!!És most már főzni is tudok!Előtte nagyon nehezen ment!!!Nem is tudom mi lesz ha kismami leszek??Képtelen leszek 12 hétig főzni??:)))De nem baj majd főznek a nagymamák és dédimamák:)
szia Adri!
sajnos a munkaundor rajtam már hónapok óta itt ül... és nem tudok tenni ellene semmit...
de olvastam mostmár nem annyira visel meg a bromo, ez azért jó!
velem nincs semmi újság egyébként
Sziasztok csajok!Erőt vett rajtam a kétoldali munkaundor!!!!Lehet, hogy azért mert már begolyózok az iskola-egészségügyi jelentéstől???Most csinálom először és hát totál lefáraszt!Meg most amúgy is álmos vagyok de nagyon!!Nyomott idő+bromokriptin!Hát mit nem mondjak ülve el tudnék aludni:))
Veletek mi újság??
a 275 az tényleg nem olyan vészes ár! az enyémet láttad képeken, gépek nélkül mindenestől 380 volt.
hát nagyon tervezem a fogyit, mert engem is párszor megszólt már a férjem... de leginkább magam miatt szeretném már, mert idegesít hogy így nézek ki, állandóan feszengek miatta és ez így nem jó... meghát terhesség alatt úgyis fogok felszedni, jó lenne ha legalább nem felesleggel kezdeném...
Nem rossz ötlet, utánanézek ennek is. Most elég normális ajánlatot kaptam az egyik helyen, foggantyú és mosogatótálca nélkül 275e MDF ajtókkal, és azért nem nagy a konyhánk, de annyira nem is kicsi. Még pár ajánlatot mindenképp megnéznék, mire választok. :)
Olvasom, hogy fogyózásra készülsz. :) Hát nekem mindig a férjem az egyik legnagyobb motivátor ebben. :) Ha feljött rám pár kiló, akkor gyorsan igyekeztem megszabadulni. Nekem egész egyszerűen az jött be, hogy elkerültem azokat az ételeket, amik köztudottan hízlalnak. Az édességet, a zsírosabb dolgokat, helyette zsírszegényen főztem, sok salit, főzeléket ettem, a desszertet pedig minimalizáltam, pedig imádom! :)
bízom benne hogy hamarosan helyreáll minden!
nem lenne olcsóbb ha maszek bútorasztalossal csináltatnád meg? nekünk is úgy volt, mindent kiválasztottunk, megterveztünk egyedileg és a bolti ár alatt jóval megcsinálta, sztem majdhgynem fele annyiba került mint boltban...
Szerintem, szüksége van a szervezetednek egy kis időre. Azért sokminden történt az elmúlt hónapban, fébehagyott closty, egyéb, egy ciklus biztos kell neki. Bízz a szervezetedben, tudja mi a dolga. :)
Most azt találtam ki, hogy viszek a maradék konyhacsempéből maj d a boltba, és hozzánézem a bútorhoz és a munkalaphoz. Bár igazából olyan drágán nem szeretném csináltatni, mert nem véglegesnek gondoltuk ezt a lakást, azt viszont nem szeretnénk, hogy ideiglenes érzésünk legyen évekig...
További ajánlott fórumok: