Gólyaklub! Zártkörű, meghívóval.. (beszélgetés)
sziasztok!
Belly miért ment el?
Sziasztok!
Morci Bellyke hiányozni fogtok,remélem h majd még hallok felőletek,minden jót kívánok nektek és sok puszit!
Többiek remélem mindenki jól van,sajni még mindig nem jó a net ezért enm jövök a fórumra,épp h csak bejegyzek a naplómba,de próblok visszaolvasni benneteket.
Vigyázzatok magatokra és mindnekit puszilok!
További szép napot!
Ferkó nagyon várja már:) Már közölte,hogy ő segít majd fürdetni, pelenkázni. Nagyon kell majd rá figyelnem,hogy nehogy azt higyje,hogy ő most másodrendű lesz a családban. Meg kell majd értetnem,hogy ugyanannyira szeretem mindkettőjüket. Ezért is beszélgetünk minden nap a hugiról. Tudja,hogy Ő lesz a nagy okos bátyja:))
Első unoka? Ajjaj,akkor nagyon el lesz kényeztetve a kis csöppség:) De ez így van rendjén!!
nemsokára itt az ősz és mindjárt a tél is, lassan kibújik Zsuzsika
na persze csak a 40. hét körül szülessen meg:))
igen, nagyon boldog a család, mindenki örül neki, mindenhol első unoka lesz:))
Ferkó várja a kishúgit?
Már nem is nagyon fogod tudni takarni:)
Biztos boldog az egész család!! Nálunk is örül mindenki:)
Megvagyok,köszönöm. Kislányunk néha akkorákat rugdos.. Reggelente sokat szédülök. És ezt a nagy meleget sem bírom. Alig várom, hogy ősz legyen:)
Szia Zsuzsi:)))
hogy vagy?
arra emlékszem, hogy Ferkóval is sokáig hánytál:(
nekem 2x sikerült, de bőven elég volt....
igen, már tudják, pont most mondtam a bátyámnak is:))
nem kell titkolózni, pocakot takarni:)
Szia Íriszke!
Olvasom ám a naplódat:) Végre tudja a család is. Bár írtad,hogy sejtették:))
Nekem a 12. hét után már könnyebb volt,de a mai napig hányingerem van esténként.
Köszönöm szépen lányok, aranyosak vagytok:))
puszi
Sziasztok!
Iriszke ha végzel megirod a naplódba remélem hogy minden rendben volt!
Szép napot!
Íriszke,remélem, hogy minden rendben lesz ma! :)
Én mindent odaadogattam, mert biztos voltam benne,hogy nem lesz még egy gyerekem:)
Aztán elgondolkoztam, hogy Ferkónak is jó lenne,ha lenne testvére és időnk már nem sok van,mert a férjem már elmúlt 40 éves. Ha 10 évet még vártunk volna,akkor 50 évesen lett volna újra apa. Így volt a legjobb:)
Szerintem jó dolog,hogy csere-beréljük a baba dolgokat,mert egy az,hogy nagyon drágák,a másik meg az,hogy egy kisbaba semmit nem használ úgy el,mint egy nagyobb gyerkőc.
Most meg belegondolok,hogy elvileg nem egész 18 hetem van hátra:)
És jövőhéttől elkezdjük beszerezni a dolgokat.
Mondjuk nagy szerencsénk van,mert szinte mindenünk van. Sógornőméktől is nagyon sok dolgot kapunk kölcsön (bébiőrző,mérleg,kád+állvány) ,kapunk ruhákat,babakocsit az ismerősöktől. CSak az autósülést kell megvegyük és a kiságyat:)
Szerintem,ha gyorsabb,akkor nem baj,ha egy kicsit jobban fáj. Igaz,hogy ott úgy éreztem,hogy szét szakadok:)
Azért érdekes dolgok ezek. Szülés után úgy elhalványulnak a rossz dolgok képei:)
Változó, hogy mennyit várnak. Az egyik ismerősömnél nem foglalkoztak a dologgal és már zöld színű lötty jött belőle,mert a kisfia belekakilt a magzatvízbe..
Nekem infúzióval indították (oxitocyn) és 4 és fél óra alatt megszültem. Nagyon jó volt,mert kiszámítható volt az egész.
Legfeljebb látnánk a tv-ben:))
Nem valószínű,hogy úgy fogsz szülni.
Én Fecóval május 8-ra voltam kiírva,13-án megindították. Szeretném, ha most is indítanák! Tudom, hogy nem kivánságműsor:-)
:)
Szerintem nálunk sem lesz meg 24-én,de attól még szép lesz a Karácsony:) Mert onnan már nem sok lesz hátra. Az vígasztal,hogy vagy a Karácsonyt vagy a Szilvesztert otthon töltjük:)