Gólyaklub! Zártkörű, meghívóval.. (beszélgetés)
orul neki!!:D es az a durva, hogy alul telt meg, olyan mint a szilikonos...:S pedig sose volt nagy mellem!
vegre megjott Apa a joghurtitalommal, be is nyeltem egybe a fel litert! :D ez az egyetlen ami megnyugtatja a gyomrom, meg a mango!
a sogornomnek masfel ev alatt jott ossze, de most hogy no a pocija olyan, mintha az a masfel ev nem is lett volna!
eljon az ido meglatod!+++++++++++++++++
Annak az apák szoktak örülni!:) Bár ha ennyire fáj, nem fog sok mindent kezdeni velük. Reméljük azért hamarosan elmúlik.
nekem nagyon durvan faj a mellem, es legalabb duplajara nott!!!
Egyébként (lehet hülye kérdés) de a Closty az a peteérés gyakoriságát is növeli, vagy csak a peték számát?
tok kiszamithatatlan a dolog!
nekem is a hoszu ciklusaim miatt, amik raadasul rendszertelenek is. az utobbi 2 volt 37 napos. volt mar 17 es 49 is. minden doki azt mondta legalabb egy ev mire osszehozzuk a babat!
Gigi! Ez a két alkalom azt jelenti, hogy kétszer voltatok együtt csak?
Én nem tudom megmondani hanyadik próbánk volt a legutóbbi (3. clostys hónap), de azt mondtam, ha most sem sikerül feladom. Az aktuális hónapban 2! alkalom volt, a 14. és a 17. napon.
Erre tessék, kettő lett! :)))))))))))
Nekem középidőtől, kb 17-20 naptól kezdve volt érzékeny a mellem, aztán egszercsak elmúlt, majdnem frászt kaptam.
Annyira hiányoltam, most meg visszajött és elég durva! :)))
Közben munka...
Próbálok figyelni:)
Én 1 hónapos fejfájással küzdök:((((((((
hát komolyan olyan:)már ez a 12. próbánk:((
Egyébként a barátnőm aki most lett babás, úgy lett az, hogy volt egy komoly műtéte (ciszta) rendszeresen kontrollra járt, hátrahaljó méhe van, tök egészségtelenül kajált az utóbbi időben, és a párjának meg kevés is, meg lassúak is. És négy alkalommal nem védekeztek (egy hónapon belül) és elsőre sikerült. Na most erre akkor mit mondjak???:))
37 napos ciklusban 17.en kezdodott a cicifajas. hanyinger az elaradt mensitol kb, szombatra vartam es vasarnap mar nagyon enm birtam labra allni, hetfo, kedd szerda is gazos volt, csutortokon teszteltem pozit!
azota is hanyni kell a nap 24 orajaban de nem banom:)
Én meg 29. De egyébként azt is mondják, hogy minél kevesebbszer annál töményebb a dolog és annál jobb. Csak el kéne már találni a napot!!!:) Olyan mint egy céllövölde!:)
azert persze nehez! a kozepe fele ar Apa nagyon menekult, de en gyereket akarok!!!! amugy nem lehet birni, tobb cikluson keresztul biztos nem!
hányni szeretnék máárrr:DDD
és a melled mikor kezdte?mensi körül?vagy a hányinger mikor elmaradt mensi után?
a mellem fajt nagyon durvan! most ereztem eloszor azt, hogy mit jelent a mellfeszules!!! de tesztet nem mertem csinalni, csak amikor mar kezdodott a hanyinger:)
jelentem mi sem:S és én pl csak 28 leszek:SSS
Hidd el Jojjo, nem öregség kérdése!:) Mi se bírjuk!
ja értem, remélem én tudom mikor van pé:)és nem csal a teszt mert hülyét kapok..
Szijjja!!!
Ti hogy vagytok??
igen:) a vege fel amikor koltoztunk, volt 4 nap szunet. aztan a ferjem azt mondta, ne hasznaljam donornak:) de a baba osszejott!!!
nekem nagyon hosszuak a ciklusaim, es sose tudtam mikor van pe, igy 2naponta ramasztam Apara!:DD
szziiiaaaa téged is látni?Hogy vagy?
Sziasztok Csajok!!!:)
Hogy vagytok?
és mióta vannak tüneteid?kérdezgethetlek?:DD
ja de nem egész ciklusban az nekünk sem menne..+lh teszt után még 2* ráadásként azt most pihi van..meg apuka holnap még szexelhet, azt pihi:)vizsgálatra megy..hih
További ajánlott fórumok: