Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Gesztenyés csúcs recept

Gesztenyés csúcs recept

A Gesztenyés csúcs hozzávalói:
8 dkg puha vaj
8 dkg porcukor
1 tojás
1 narancs héja vagy citromhéj
25 dkg felengedett gesztenyemassza
2 ek finomliszt


A Gesztenyés csúcs elkészítési módja:
A sütőt előmelegítjük 175 fokra és sütőpapírral kibélelünk egy tepsit. A tésztát összeállítjuk: a vajat habosra keverjük a porcukorral, ezután jön a tojás, a narancshéj és a villával összetört gesztenyemassza meg a liszt. Jól eldolgozzuk. A tésztát csillagcsöves habzsákkal tepsire nyomjuk. Kb. 2 cm átmérőjű csúcsokat nyomunk, egymástól kb. 3 cm-re. 12 percig sütjük. Melegen még törik, de ha kihűlt szépen leszedegethető a sütőpapírról.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A gesztenyés csúcs elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook