Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Gesztenyekompót recept

Gesztenyekompót recept

Elkészítési idő 20 perc

A Gesztenyekompót hozzávalói:
1/2 kg gesztenye,
10 dkg cukor,
1/2 citrom leve.


A Gesztenyekompót elkészítési módja:
A gesztenyét megsütjük, vigyázva meghámozzuk, hogy egészben maradjanak a szemek. 2 dl vízből és a cukorból szirupot főzünk, és a gesztenyét 15 perc alatt, kislángon megfőzzük benne. Tálaláskor narancsszeletekkel díszíthetjük és narancslével ízesíthetjük.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A gesztenyekompót elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook