Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Gesztenye cukorszirupban recept

Gesztenye cukorszirupban recept

A Gesztenye cukorszirupban hozzávalói:
25 dkg friss gesztenye,
70 dkg kristálycukor.


A Gesztenye cukorszirupban elkészítési módja:
Forraljunk vizet. Vágjuk be több helyen a gesztenye héját, majd dobjuk a forró vízbe. 10 perc után kivehetjük, és könnyen megtisztíthatjuk. Tegyük a gesztenyét 1 litervízzel főni a tűzhelyre. Szedjük le a habját, majd keverjük bele a cukrot. Főzzük gyenge tűzön 20 percig, időről-időre megkeverve. Hidegen is, melegen is fogyasztható.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A gesztenye cukorszirupban elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook