Gerincbe érzéstelenités(császár-viszérmütét egyébb) (beszélgetés)
Ááá... félmeztelennek kell lenned, bedomborítani a hátaddal, és úgy adják be a csigolyák közé... De esküszöm, hogy csak 1 szúrást érzel... Sztem a vérvétel sokkal kellemetlenebb...
A rossz az benne, hogy ellent kell mondanod az ösztönös cselekedetnek, akkor amikor készültök a szurira... M ugye automatice húzódnál el tőle, homorítanál, közben pedig pont h domborítani kell :S
De ez a legkevesebb :)
Úúú, a lábujjadba?! :P Pff, kellemetlen lehet :(
Sziasztok!
Nekem a lábam műtötték... Bütykő műtétem volt, és gerinc érzéstelenítést kértem (tekintve, hogy - nem tudom hallottátok-e, de az altatás, megrövidíti az életet, pár évvel...)
És nagyon bevált, mindaddig, míg nem kezdett kijönni belőlem... A műtétből semmit sem éreztem, csak h fogdossák a lábikám, de amúgy tök 'jó' volt...
Hanem... amikor ment ki az érzéstelenítés...
Az az iszonyat nagy tonnás súly a lábaidon... Én mozgatnád, zsibbad, már FÁJ, és nem tudod megmozdítani...
Na az, kemény!
Szia!
Én igazából akkor nem törödtem vele. Nem is fogtam fel a dolgot. De így utólag belegondolva, nem volt nagyon kellemetlen. És ha majd lesz másik babám akkor vállalom.
Sziasztok.
Megannyi itteni forumon olvasom hogy császárral szl(tem)tetek de valahogy senki sem beszél a gerincérzéstelenitésről.Kinek milyen emléke maradt meg ebből??
MIlyen érzésed volt mikor kiderlt gerincedet megszurják???
mernéd ujra és ujra vállalni???
Én kétszer éltem át 3 honapon belül a gerincbe szurit de nekem csak kellemes élményem maradt meg,igaz eléggé félelmetes anak gondolata hogy megszurják a gerinced és lebénulhatsz bele ha elmozdulsz de nekem nem maradt meg kellemetlen emlékként.
Kinke mi a véleménye rola!!
További ajánlott fórumok:
- Epidurális érzéstelenítés fáj császármetszésnél?
- Veszélyes lehet az epidurális érzéstelenítés? Milyen előnyei és hátrányai vannak?
- Gerinc érzéstelenítés hogy történik?
- Szülés epidurális érzéstelenítéssel
- Milyen érzés amikor műtét előtt elaltatnak vagy érzéstelenítenek? Mire emlékeztek?
- Gerincbe érzéstelenítés.Tapasztalatok?