Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Gansendorf Safari Park - nyitva van vagy tényleg bezárt? fórum

Gansendorf Safari Park - nyitva van vagy tényleg bezárt? (tudásbázis kérdés)


2011. márc. 9. 12:01

Szia!


A park anno valóban bezárt. Én még 2007-ben írtam a honlapjukon talált mailcímre, hogy erről megbizonyosodjam, és akkor azt a választ kaptam, hogy 2009-re tervezik, hogy újra megnyitják a parkot. A honlapon még mindig ez az info van fenn ( [link] de arról sajnos nem látok hírt, hogy valóban megnyitott volna. Talán a válság miatt nem volt rá pénz. Amúgy nem csőd volt a bezárás oka, hanem hogy a helyiek panaszkodtak, hogy nagy a zaj, és elrendelték, hogy be kell zárni. Viszont 2007-ben aláírtak velük valami megegyzést, hogy bizonyos feltételek (pl nem lehet kocsival közlekedni a parkon belül, csak gyalog) mellett újra megnyithatja kapuit a park . Majd írok megint ennek az emberkének, hogy küldjön helyzetjelentést:)

2010. aug. 31. 08:48

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat.

2010. aug. 30. 17:45

Szia,én azt olvastam a neten a Park honlapján,hogy bezárták:(

Pedig mi is készültünk oda.

2010. aug. 30. 16:40

Szia!


Nem akarok hülyeséget írni, de úgy tudom, hogy maga a park megvan még, de nem fogadnak látogatókat, mert talán csődbe ment (??).

A lényeg h nem tudsz bejutni. :(

2010. aug. 30. 09:48

Sziasztok!

Valaki tudna nekem pontos infót adni arról ,hogy a gansendorfi Safari Park nyitva van -e vagy tényleg bezárt?Neten nem nagyon találok róla pontos infót,legtöbb helyen azt írják,hogy bezárt,de ezeket régebbi dátummal írják.

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2023, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook