Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Galyasági tepsis hús recept

Galyasági tepsis hús recept

Elkészítési idő 200 perc

A Galyasági tepsis hús hozzávalói:
Hozzávalói egy személyre: 1 szelet disznótarja, 1 kiskanál mustár, kb. 3 dkg füstölt szalonna, 1 kis fej vöröshagyma, 5 dkg házi füstölt kolbász, 1 dl fehér bor. Ízlés szerint disznózsír, só és őrölt fekete bors.


A Galyasági tepsis hús elkészítési módja:
A szeletelt húst kiklopfoljuk, besózzuk, majd mustárral bekenjük. Ráterítjük a kolbászkarikákat, a csíkokra vágott füstölt szalonnát, a vékonyra vágott vöröshagyma karikákat( és a végén az egészet meghintjük őrölt fekete borssal. Most az egészet összetekerjük és hústűkkel összetűzve a kizsírozott tepsibe tesszük. Ekkor meglocsoljuk a fehér borral, majd alufóliával lefedjük éa az előmelegített sütőbe toljuk. 180 fokon puhára pároljuk, de 10 perccel előbb a fóliát levesszük és visszatolva szép pirosra sütjük. Nagyon finom és egyszerű. A mennyiségét a személyek száma és a tepsik nagysága határozza meg.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei

A receptet beküldte: , jún. 4. 16:31
A galyasági tepsis hús elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook