Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Galuskás-krumpli leves recept

Galuskás-krumpli leves recept

Elkészítési idő 1 perc

A Galuskás-krumpli leves hozzávalói:
Kb
1kg
Krumpli,2 tojás,liszt,só,bors,egy nagy csokor petrezselyemzöld


A Galuskás-krumpli leves elkészítési módja:
A megtisztitott krumplikat felkockazzuk.Elkészítjük a galuskatésztat!A krumplit zubogo vizbe tesszük.Ha a viz ujra forr,beleszaggatjuk a galuskatésztát.Sózzuk,borsozzuk,majd a levesbe szórjuk a finomra vagott petrezselyemzöldet!

Tálaláskor tejfölt is tehetünk bele,de anélkül is nagyon finom és laktatós.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A galuskás-krumpli leves elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook