Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Futópad vagy szobabicikli? fórum

Futópad vagy szobabicikli? (beszélgetés)

ma 01:38
mindkettő jó
8. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 00:36
Még annyit, hogy az eszközök mellett nem lehet elhanyagolni a különböző izomzatokat erősítő, nyújtó tornát.
7. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 00:32

Ha nagy súlyfelesleggel rendelkezel és ezek közül az eszközök közül szeretnél választani, akkor kezdésként a szobabiciklit ajánlom.

Nem mozgat meg annyi izmot, mint a futópad, de biztonságosabb a használata.

A futógép intenzívebb mozgást igényel, több izmot megmozgat, de a használata nagy odafigyelést, rugalmasságot igényel.

Ha most tervezed ezek beszerzését, akkor a szobabiciklit ajánlom elsőként. Ezek még megfizethetőek. A következő szinten pedig ajánlom #3 Cukiboszi elliptikus trénerét, majd a futópadot. Ezeket már inkább bérléssel.

tegnap 23:08

Bicaj. A futas utalatos dolog (nekem).

De amugy en a gorkorit ajanlom. Elvezetes is (bar en gyerekkent mar megtanultam szoval nem felnottkent kellett) levegon is vagy es mindent atmozgat. Vagy bentre jo egy mini trambulin de en azon kikoptem a tudomet, nem tunt ilyen neheznek de hatasos.

Vagy: Norbit en sose szerettem de ez nagyon hatekony bar kicsit mar retro talan:

[link]

5. Panna.33 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 23:01

Fogyni inkabb a futópaddal.

Meg pakolni is jobban lehet rá, csak több helyet foglal.

tegnap 22:56
Természetben odakint minden is. Séta, gyaloglás, futás, bicikli.
3. Cukiboszi (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 22:53
Elliptikus tréner.
2. Ruslan (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 22:34
Ez egyéntől és körülményektől függ. Kor, testalkat, cél, súly, más gyakorlatok megléte
tegnap 22:01
A kérdésem az otthoni fogyással kapcsolatos. Természetesen tudom, hogy oda kell figyelni a táplálkozásra is, és inkább kint mozogjunk. De aki használta valamelyik eszközt annak mi a tapasztalata? Melyikkel lehet látványosan fogyni? Melyik hatásosabb rövidtávon?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook