Futópad vagy szobabicikli? (beszélgetés)
Ha nagy súlyfelesleggel rendelkezel és ezek közül az eszközök közül szeretnél választani, akkor kezdésként a szobabiciklit ajánlom.
Nem mozgat meg annyi izmot, mint a futópad, de biztonságosabb a használata.
A futógép intenzívebb mozgást igényel, több izmot megmozgat, de a használata nagy odafigyelést, rugalmasságot igényel.
Ha most tervezed ezek beszerzését, akkor a szobabiciklit ajánlom elsőként. Ezek még megfizethetőek. A következő szinten pedig ajánlom #3 Cukiboszi elliptikus trénerét, majd a futópadot. Ezeket már inkább bérléssel.
Bicaj. A futas utalatos dolog (nekem).
De amugy en a gorkorit ajanlom. Elvezetes is (bar en gyerekkent mar megtanultam szoval nem felnottkent kellett) levegon is vagy es mindent atmozgat. Vagy bentre jo egy mini trambulin de en azon kikoptem a tudomet, nem tunt ilyen neheznek de hatasos.
Vagy: Norbit en sose szerettem de ez nagyon hatekony bar kicsit mar retro talan:
Fogyni inkabb a futópaddal.
Meg pakolni is jobban lehet rá, csak több helyet foglal.
További ajánlott fórumok:
- 135 kg vagyok. Hol kapok olyan szobabiciklit, ami viszonylag "olcsó", de elbír?
- A szobabicikli vékonyítja vagy vastagítja a combot?
- Fittness kerékpár vagy háttámlás (fekvő) szobabicikli?
- Mit mutat vagy mér az "odométer" a szobabiciklin?
- Szerintetek ha vékonyabb combokat szeretnék futógép, elliptikus trainer, taposás vagy a szobabicikli a hatásosabb?
- Taposógép vagy szobabicikli a jobb, diéta mellett, ha fogyni szeretnék, nem izmosodni?