Futást kedvelők (beszélgetés)
Tyű, meg hűűű! ez igen!
Én csúcsformában vagyok, csak tartanom kell. Volt miért, osztálytalálkozó szept 11-én. :-)
Sziasztok! Itt vagyok, csak 2 hónapra abbahagytam a diétát és a futást. :( Szánom-bánom, egyszerűen már ki voltam éhezve a jó kajákra. Aztán meg nem tudtam abbahagyni... Na de itt vagyok, újult erővel. :) Most már meleg sincs, úgyhogy nincs kifogás. :)
Ti hogy álltok?
na hali csajok!
nyaralás vége, ma irány a jó kis futóterepem! :D én risefm-et hallgatok futás közben! :D
Haynee már asszittük eltűntél! :D
:D Én már az 5.évaddal is végeztem. :)
Nekem muszáj valamit néznem futás közben, máskülönben nem köt le. Már alig várom hogy Kezdődjön a Született feleségek 7. évada. :D
de jó neked! irigy vagyok! :)))
gondolj rám közben! :))
Gyógyulj,drága!
Én ma este megyek futni.
engem letiltott az orvosom a futásról, híztam is 30 kilót :D
de tényleg nem szabad. 6 hétig elvileg nem gond, de utána már olyan fejlett a baba, hogy a rázkódás árthat neki. jóga, kismamatorna, ilyesmik- őszintén, egyik unalmasabb mint a másik, de próbáld ki. :)
igen, én is így gondolom! De ha én terveznék babát, akkor tuti nem mernék futni! merthogy sosem tudod mikor leszel terhes! :D azért írtam hogy én nem futnék! :D
tegnap nemtudtam futni, mert vendégek estek be, meg ma is ugyanez lesz! :D szóval legközelebb péntek! :D
Haynee merre van?
halihó!
Ma futottam 4 km-t 28 perc alatt, visszaállásként egész jó tőlem. :-)
szia! szerintem nem árt, kivéve amikor terhes vagy!
és mivel bármikor az lehetsz,én nem futnék a helyedben.. de ha megszületik a poronty, akkor gyere vissza! :DDDDD
Sziasztok
Szeretek sportolni, kondiba is járok, és szeretek futni is. De most lassitok a tempon, mert babát szeretnénk a párommal. Bár nemtudom, hogyha futok az nem e árt?
helló csajok rég jártam erre! :)
volt egy kis akadály ami miatt nemtudtam futni, de most már elhárult, ergo holnap eset irány a nagyvilág! :))
nálatok helyzet?
Hali! Biztos viccesen hagzik, hogy 22 percet futottam, de még feszl a tetkóm, és inkább bringával tornáztam fel 45 percre a mai kardiót. Azt jobban bírom, nem dörzsölődik a kényes ponton a ruhám. Csak óvatosan.
Különben jó volt, a sportpályán futottam, a Kölykök közben rollereztek a játszótéren. Aztán baromi nagy zuhi jött, haza is jöttünk rögvest.
sziasztok!
Én vtam ma futni,70percet,ezelatt 12km km ment le,730kvalt és 11gramm zsírt égettem,de nem esett túl jól...nem tudom,a pulzusom is olyan magasra ment,160körülire,meg a nagy meleg is,alig vártam h hazaérjek.Holnap este megyek a páromhoz,és pénteken meg vasárnap konditerembe megyünk,talán jobb is,valahoy most csalódott vagyok...
Amugy szerintetek ha a zsírégetó zónám fölé megy a pulzusom,akkor is fogyhatok?
szisztaok!
Na én is visszatértem,nyaralni voltunk,és szombaton értünk haza onnan.Ott minden másnap futottam,vasárnap,aztán hétfőn,szerdán és péntek reggel.Azóta nem voltam,ugyanis visszajöttem pestre,és épp az előbb indultam,és leszakadt az ég...Holnapra és csütörtökre is tervezek,de nem tudom mi lesz belőle,ugyanis elég szar időt mutatnak.Jövő héten sem tudom mi lesz,ugyanis a páromat hétfőn megműtik,és én 2ig dolgozom minden nap,ugyhogy du-onként nála leszek,nemtom mikor fogok futni.Minden összejött most egy picit,félek,hogy visszahízom..a páromért is aggódok.Ti hogy álltok?