Futást kedvelők (beszélgetés)
hát nálunk én futok, ő teker, de ez ritka, akkor jön el vele, ha nem igazán testedzést akar, hanem csak úgy kinn lenni, vagy velem lenni! neki ez nem annyira edzés!
bringázni viszont én nem megyek el vele, mert nem bírom a tempóját, szóval így külön nyomjuk!
a terepfutás meg futócipőben teljesen más! eddig én sem bírtam, de van egy kis terepes rész a "futóterületemen", és mióta megvan a cipő, semmi bajom nincs vele, úgyhogy biztos számít! :D
Mi is próbáltunk a férjemmel együtt futni. De Neki az én tempóm nagyon lassú, terepen egyszerűen nem tudok futni. Viszont futópadon ugyanazt a távot már jóval gyorsabban futom mint Ő!!! he-he! :)
Ő addig kondizik amíg én futok! :)
:((((
szegénykém!
küldök gyógysimit! :D
hallom jössz erre! :DD
az elveszett báránykánk! :DDD
így van! :D
mizu? hogy állsz? visszarázódtál már? :))
:))) nincs akkor szerencséd! nekem mákom van, mert a párom szerencsére szeret bringázni, igaz hogy lassú neki a tempó, de úgy szoktuk, hogy kerekezik, kicsit előre megy csinál fekvőtámaszt, aztán kicsit megint kerekezik velem! :DDDDDDD
vagy célirányosan futkorászok a városban, barátokhoz, boltba stb! :D én futok, ő kisér brinyóval! :DDDDDD viccesek vagyunk! :D
igen, de nem bírok felkelni, egyszerűen annyira kómás vagyok, hogy még melóba indulás előtt is az utolsó pillanatig fetrengek! :DDDD
van amúgy egy, bringával néha elkísér! :D
Helló
én hajnali futó vagyok ,csak a 1o kmes távra vittem magammal inni.Amúgy a 6-8 kmre nem.
Előtte csak pár kortyot iszok,utánna kidurranásig:)))
Na halihó!
ma sem bírtam reggeli futáshoz felkelni..... képtelen vagyok! :(( pedig délután annyira meleg van, hogy nem lehet futni!
Ti amúgy szoktatok magatokkal vinni vizet?? Vagy előtte meg utána isztok?
azt már kitaktikáztam, hogy előtte jó pár órával nem szabad ennem semmit, mert különben hányingerem lesz! Nálatok ezek hogy működnek?
Sziasztok CSajok!
Hát nekem nem múlik el a fáradtság! Tegnap is elindultam, de majdem "igazi" futó lettem..... alig bírtam hazavánszorogni, ráadásul szednem kellett a lábam, mert épp hogy hazaértem, leszakadt az ég... :DD szóval vicces volt!
és megpróbáltam az orromon venni a levegőt, ahogy tanácsoltátok, de kb 3 levegő vétel után légszomjam volt, úgyhogy visszaálltam a szájon be, szájon ki módra! :D