Futást kedvelők (beszélgetés)
Sziasztok!
Mivel én konditeremben futok futópadon,így engem nem akadályoz az idő szerencsére. Ma voltam is már futni 5km-t sikerült lefutnom,és úgy,hogy egy kicsit növeltem a sebességet.
A fogyás nekem se megy,sőt megállt rendesen.
:) dehogy vagyok! ha itt élnél, te sem gondolnád! :D
most sincs túl jó idő!
legyen ez a mottó :nincs kecmec! :D
Szia!
Oo, mázlista vagy! Mi almádiban voltunk. És ott nem volt túl jó idő. :(
Helyes, én is mától belehúzok, nincs kecmec.:D
Hajrá!
szia!
én itt élek, a balcsin! :DDD
én múlthéten semmit nem csináltam! ma már én is mozgok, mert muszáj, bár én nem merném állítani hogy nem híztam! :(
mától újra erőt veszek magamon, és nyomom mától!
Haynee merre vagy!
Sziasztok!
Lent voltunk a Balcsin, azért tűntem el.:)
Üdv az újaknak!:)
Én múlthéten csak 1szer futottam. Borzasztó ez az idő, most is szakad.
Szerintem ma itthon ugrabugrálok, mert már kell a mozgáz.
Szerencsére nem hízni nem híztam.:)
Ti hogy vagytok?
Hát ez az! De amíg a körmöd nincs teljesen rendben, eszed ágában se legyen futni!
Én este akartam menni, kellemes idő volt, de vendégek jöttek, és pálinkázás lett belőle. :-)A héten még csak 1x voltam, mert amikor ráértem volna, mindig vihar volt. hajnalban is, pedig még fel is keltem. Ezért este csak film közben szobabringáztam (Hová lettek Morganék dvd, felejtős, még végig se néztem), ma súlyzós edzés van, de futni is kéne, még nem tudom.
Megőrjít ez az idő,,,
Egyszerűen nem lehet kiszámítani,mikor szakad le az ég...igy mikor menjek futni?
Hello!
Na.körmöm gyógylóban van,ma már zárt cipő is ráment a lábamra,illetve egy olyan magassarkú,aminek az orra nyitott..és pont ott birizgálta a körmömet,de kibírtam.Jelenleg a páromnál vagyok,holnap megyek haza,hétfőn tuti lesz futás,már nagyon hiányzik :)
Ha ügyesen eszel, nem hízol vissza. A legjobb fogyás a mozgás. Ezért nehezebben is jön vissza.
No para, most a körmödre koncentrálj, hogy amint meggyógyul, újra futhass.
Sziasztok!
Én öt napig nem futottam,így tegnap majd meghaltam,nem is bírtam többet 3km-nél.
De azért ehhez képest ma elég ügyes voltam szerintem,mert 4,8km-t futottam kb.38 perc alatt,igaz nagyon elfáradtam,de büszke voltam magamra.Utána meg itthon edződtem még a kertben a gazolással.
Lexi018!Ne aggódj,nem fogsz visszahízni.
Luxy11!Felnézek rád nagyon,hogy képes vagy hajnalban felkelni futni.
Lehet én is megtenném,csak én félek a kóbor kutyáktól,ezért is járok konditerembe.
Ja ráadásul én meló után megyek,délután 4-kor,hát a legnagyobb melegben futok,izzadok is rendesen.
Még egyszer mondom, nem fogsz.:-) Főleg, h gyulladás van a szervezetedben, az rengeteg energiát felemészt.
Jó futit! :-)
SZIASZTOK!
Én 2 hete futok,de szombaton tudtam utoljára menni,mert azóta rossz volt az idő,és a lábamon is begyulladt egy köröm nagyon.
nem tudok mást edzeni,dolgozom estig,és csak a futásra szoktam időt szánni.
Szerintetek visszahízhatok?
Jól esett kicsit lustálkodni, utána meg még azt gondoltam, de jó ötlet. De soha többet nem csinálok ilyet, hogy ilyen későn vágok neki.
Ha majd kivet az ágy korábban, akkor lehet teszek még egy próbát.
Én vasárnap délelőtt találtam ki, hogy kipróbálom milyen a reggeli futás (volt vagy fél 9). Hát elég rosszul döntöttem. Már olyan meleg volt, hogy két kör után azt hittem kiütöttem magam, és végem van.
Gyorsan haza is mentem.
Úgyhogy reggeli futással kapcsolatban nem jók az első tapasztalataim, igaz, a saját majomságom miatt :D
Hűha,nagyon ügyes vagy!
És fogyókúra céljából futsz,vagy csak azért mert szeretsz futni,esetleg jó kondi céljából?
Én futópadon futok úgy kb 4-5km-t,de nekem is meg kell állnom közben.Én elsősorban fogyni szeretnék,de már az is tök jó,hogy izmosodtak a lábaim.