Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Fűszerész csirkecombfilé vele sült zöldségekkel recept

Fűszerész csirkecombfilé vele sült zöldségekkel recept


Elkészítési idő 40 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Fűszerész csirkecombfilé vele sült zöldségekkel hozzávalói:
6 csirkecomb filé bőre nélkül
1 ek kókuszzsír
6 ek tökmagolaj
1 ek Fűszerész grillzöldség fűszerkeverék
1 dl levesalap


Krumpli, répa, zöldséggyökér, zeller, cukkíni, padlizsán, hagyma kockázva, fokhagyma egészben.
bors, majoranna


A Fűszerész csirkecombfilé vele sült zöldségekkel elkészítési módja:
A combokat alaposan bedörzsöljük az olajjal, sóval és a (nem tévedés) grillzöldség keverékkel, és éjszakára a hűtöbe tesszük, de minimum fél órával az elkészítés előtt.

A tepsit a kókuszzsírral kikenjük, belefektetjük a combokat, aláöntjük a levest. A zöldségeket feldaraboljuk, ráöntjük a maradék fűszeres olajat, jól összeforgatjuk és a combok közé szórjuk, esetleg még borsozzuk, majorannázzuk.

Légkeverésen 200 fokon 25-30 perc alatt elkészül



Kategória: Húsételek receptjei

A receptet beküldte: , okt. 29. 08:59
A fűszerész csirkecombfilé vele sült zöldségekkel elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook