Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Fűszeres, mascarcopés tengeri hal recept

Fűszeres, mascarcopés tengeri hal recept

A Fűszeres, mascarcopés tengeri hal hozzávalói:
8 szelet tengeri hal
4 paradicsom
4 gerezd fokhagyma
mascarpone
egy zacskó mirelit spenót
só, bors, vaj
füstölt sajt


A Fűszeres, mascarcopés tengeri hal elkészítési módja:
Kivajazok egy tepsit, beleterítem a kiolvasztott spenótot, fokhagymát rákarikázom, ráfektetem a sózott-borsozott tengeri halfilét. Megkenem mascarcopéval, rákarikázom a héjától megszabadított paradicsomot, befedem füstölt sajttal és előmelegített sütőben megsütöm.


Kategória: Halas ételek receptjei


A fűszeres, mascarcopés tengeri hal elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook