Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Füstöltsajt leves recept

Füstöltsajt leves recept

A Füstöltsajt leves hozzávalói:
1 fej vöröshagyma
1 szál póréhagyma
2 gerezd fokhagyma
20 dkg félkemény füstölt sajt, kakukkfű
rozmaring
2 dl habtejszín
1 púpozott evőkanál rétesliszt
2 evőkanál olívaolaj
1 liter zöldségleves
frissen őrölt bors


A Füstöltsajt leves elkészítési módja:
A vöröshagymát kockákra, a póréhagymát vékony karikákra vágjuk, a sajtot lereszeljük. Olajon üvegesre pirítjuk a hagymát, felöntjük a zöldséglevessel, amihez ha már forr, hozzáadjuk a zöldfűszereket. A lisztet elkeverjük a tejszínben, hozzáadjuk a reszelt füstöltsajtot és besűrítjük a levest. Pirítóssal tálaljuk.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A füstöltsajt leves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook