Főoldal » Receptek » Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei » Füstölt sajtos tonhalpástétom recept

Füstölt sajtos tonhalpástétom recept

Elkészítési idő 10 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény

A Füstölt sajtos tonhalpástétom hozzávalói:
8 szendvicshez:
30 dkg tonhal (konzerv)
1 piros húsú paprika apróra vágva
3 szál újhagyma felkarikázva
10 dkg füstölt sajt
2 evőkanál majonéz
1 evőkanál citromlé
1 teáskanál reszelt citromhéj
1 teáskanál szárított bazsalikom
egy csipet bors és só


A Füstölt sajtos tonhalpástétom elkészítési módja:
A lecsöpögtetett, feldarabolt tonhalat, a paprikát és a hagymát aprítóban összedolgozom. Összekeverem külön tálkában a majonézt, a sajtot, a citrom levét és héját, a bazsalikomlevelet, a sót és a borsot. Forgasd bele a tonhalas keveréket. Melegszendvicsnek is finom.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A füstölt sajtos tonhalpástétom elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook