Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Nassok, sós finomságok receptjei » Füstölt sajtos, bacon-ös pogácsa recept

Füstölt sajtos, bacon-ös pogácsa recept

Elkészítési idő 50 perc

A Füstölt sajtos, bacon-ös pogácsa hozzávalói:
A tésztához:
40 dkg liszt
25 dkg margarin
25 dkg túró
kb. 3 teáskanál só
1 tojás
2,5 dkg élesztő
1/2 deci tej
bacon
10 dkg füstölt sajt

A tetejére:
tojás
sajt


A Füstölt sajtos, bacon-ös pogácsa elkészítési módja:
1. Az élesztőt felfuttatjuk 1 db kockacukorral és kb. fél deci tejjel. 2. A tésztához valókat összegyúrjuk, beleöntjük az élesztős tejet. 3. A bacon-t apró darabokra vágjuk, a sajtot lereszeljük. 4. Majd ezt is belegyúrjuk a tésztába. 5. Hagyjuk állni kb. fél órát. 6. A tésztát kinyújtjuk és pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk. 7. Megkenjük tojással, és megszórjuk reszelt sajttal. 8. Tepsibe tesszük, majd berakjuk az előmelegített sütőbe. Kb. 25 perc alatt megsül.


Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei


A füstölt sajtos, bacon-ös pogácsa elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook