Fülplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
új fülekkel megvolt első buli haverokkal :)
Ígérem később teszek fel heg nélküli képeket is :)
jó reggelt fülesek :)
szépek lettek a füleim csak még nem érzem őket :(
Annyit tudok mondani,hogy a kötéslevételnél teljesen fejresimuló füleim voltak, és után egy pár hónap után picikét (pár milimétert) elálóbb lett.
De számottevő változás nem volt.
Sunyiban azért nagyon megköszönöm, bár tudom, hogy nem a témához kapcsolódik.. :)) Drága vagy! :*
Ms.Titok, izgatottan várjuk a képeket! :)
Érezni fgod, h mikor esik már jól a mozgás, mert a friss-fül érzés egy darabig még meg fog maradni. Kötéslevétel után 3 héttel festettem a hajam, azaz 4 hetesen, és már akkor semmi gond nem volt. Mtam a fodrásznak, h óvatosan kenje fel a festéket.
Egyébként elszalad hamar az a néhány hét, a turbános 1 hét hosszabbnak tűnt, mint az azt követő 3!
Kitartás!!!
Ezt egy plasztikai sebésztől tudom:
A fülplasztikai beavatkozás utáni első héten tilos minden olyan tevékenységet folytatni, mely a fül és az arc vérbőségét okozhatja. Pl.: sport, fizikai megerőltetés, bármilyen erős meleg hatás, forró, erősen fűszerezett ételek és alkohol fogyasztása.
A plasztikai beavatkozás után 6 hétig tartózkodni kell minden MEGERŐLTETŐ sporttól és fizikai tevékenységtől! Könnyű fizikai munka (házi munka) tehát végezhető. Ezen időszak alatt kerülni kell a napozást és a szoláriumot!
Szóval műtét után se fodrász se kozmetikus se szolárium és se edzőterem ?
Mit lehet akkor csinálni egy hónap pihenés emelés és hajoldozás nélkül?
További ajánlott fórumok:
- Szent Imre kórház - Dr. Josvay János - fülplasztika
- Van közületek olyan akinek volt már elálló fülplasztikája?
- Az én fülplasztikám
- Gyerek fülplasztika tb támogatásra
- Somogy megye és környékén (Nagyatád, Pécs, Dombóvár, Marcali, Kaposvár) csináltatott valaki mostanában fülplasztikát?
- Járt már valaki Doleviczényi Zoltánnál? A fiamnak keresek fülplasztikust, mert egy baleset miatt hiányos a bal füle szegénynek.