Fülplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia Sikizita!
Itt a fórumon sokan említették, hogy tb-re csinálták a fülkorrekciót, bár olyanra nem emlékszem, hogy valakinek Pesten csinálták volna, de még ha vidéken is csinálják, akkor sem lehet drágább utazással, mintha 100ezreket fizetnél. Hallottam negatív dolgokat is a tb plasztikákról, de az a legjobb, ha azok írnak majd, akiknek ilyen módon végeztek fülplasztikát!
Sok sikert!
Sziasztok!
Még csak ma regisztráltam itt. Szóval nem sok mindent tudok még az egészről, mi h müködik ezen az oldalon. :) A füleim mint dumbóé :( a hajamat csak kiengedve hordom és akkor is mindig azt hiszem h engem néz mer biztos elővillant a hajam, pedig gyülölöm ha nyitva van a hajam, de nem tudok mit tenni. Bp-en van ahol tb alapon megcsinálják a műtétet? Az ilyen tb alapú mütéteket nem nagyzolják el, csak azért mer nem kap érte a doki egy rakás pénzt? Félek h ilyen helyen nem lenne az igazi, de ami meg 140ezer körül kezdödik ara meg nincs pénzem. Ha vkinek van erről tapasztalata az írjon légyszi a sikizita@gmail.com cimre.
A kétségbeesésem már a határokat veri, a fülem miatt merő ideg vagyok.... :(
Szeretnék már ugy kommentelni itt h a hajam copfba és vidám szeretnék lenni kicsi fülekkel... :( Írjatok vmi biztatót!!! Előre is köszönöm
Azt hittem, téged is altattak.
Utána nekem is fájt nagyon:-(((
És még most is nagyon érzékeny:-(
Ugye ezért a műtétért nem kell fizetned??
Nekem is van az egyik fülkagylómban egy csík!!!
Magdusbaba! Neked a hónap végén csak megnézi a dokid a füled, vagy igazít rajta???
Nem értettem,h mire írtad, ha reméled olyan lesz, mit amilyet szeretnél..
akkor most mit csinál vele?
Szerintem szépek lettek!!
én a hónap végén megyek újra!
remélem már olyan lesz, mint amilyet szerettem volna
Szijasztok!!
Nekem 8 hónapja műtötték!Nagyon-nagyon féltem.Akkor még csak 13 voltam.Helyi érzéstelenítéssel csinálták.Bnőm apukája csinálta, szólt a sláger rádió és arról beszélgettünk , h milyen volt a nyaralás meg minden.Szóval minden tök szuper volt:):)
Sziasztok!!
Nekem 2 napja lett megműtve a bal fülem... már engem is nagyon zavart. A műtét nekem is úgy zajlott mint ahogy már sokan leírtátok: helyi érzéstelenítéssel, egyáltalán nem fájt a hangok viszont annál érdekesebbek voltak, de arra is kb. csak az első negyed órában figyeltem. Másfél órás műtétem volt.. mondta a doki is hogy nem sietünk sehova a lényeg hogy szép legyen:) Az első éjszaka nem nagyon tudtam aludni de nem a fájdalom miatt hanem nem tudtam úgy feküdni ahogy kényelmes lenne... a mások éjszaka egyszer se ébredtem fel.. és tök kipihentnek érzem magam! :)nem is fáj!! úgyhogy eddig mindennel meg vagyok elégedve :) már csak a végeredményre leszek kiváncsi, de rémélem igaza lesz a dokimnak és tényleg szép lesz.:)
Nektek is kívánok sikeres műtéteket és jó gyógyulást!!:)
vigasztaljon az, h jobb, mint volt!!
aztán ha mégsem vagy elégedett, előbb kérd ki egy másik sebész véleményét, aztán menj reklamálni!!
mikor műtöttek?????
szerintem egyáltalán nem gáz a füled!!!
Meg amúgy nem tudom, hogy mik ezen a téren a tapasztalatotok, de valahogy ha levettem a hajpántot, akkor tök jól tapadt a fülem a fejemhez és ahogy telt az idő és szabadon volt a fülem, egyre inkább távolodott.
annyira bosszantó!
Ez de durva. Még ő fellebezett, holott elrontotta.
Ezt nem értem, hogy ilyenek hogy dolgozhatnak még rvosként, ki tudja, hogy hány ember járt már így és hányan fognak még, ha a szakmában marad!
Hát sokan személyesen rendezték volna le az biztos!
Úristen!
Nagyon sajnálom Greco!!!!
szerintem az én férjem azóta már személyesen rendezte volna le az esetet a dokival....
Felháborító!! Ha hibázott, legalább ismerné el!!
Ki az az orvos??
További ajánlott fórumok:
- Szent Imre kórház - Dr. Josvay János - fülplasztika
- Van közületek olyan akinek volt már elálló fülplasztikája?
- Az én fülplasztikám
- Gyerek fülplasztika tb támogatásra
- Somogy megye és környékén (Nagyatád, Pécs, Dombóvár, Marcali, Kaposvár) csináltatott valaki mostanában fülplasztikát?
- Járt már valaki Doleviczényi Zoltánnál? A fiamnak keresek fülplasztikust, mert egy baleset miatt hiányos a bal füle szegénynek.